Şimdi Ara

950.000 TL'ye Kadar Otomobil Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

950.000 TL'ye kadar yakıt cimrisi, otomatik vites, hatchback bir otomobil arıyoruz.

Otomobili eşim kullanacak ve günlük yaklaşık 80km toplam yol yapacak. Yakıtı az olur diye dizel almayı düşündüm. Ancak az yakan benzinli araçlar da olur.

Temel beklentim acil durumda satılabilir olması. Minimum 2015 model olmasını istiyoruz.

Ford Focus buldum böyle bir model ama açıkçası sizlerin de farklı önerileri varsa dinlemek isterim.

• 2016-2018 Honda JAZZ 1,3 elegance... otomatik vites ve cam tavan hariç dolu bir model. O fiyatlara yakın bir fiyata bulabileceğinizi düşünüyorum. İç hacmi çok geniş. yakıt tüketimi de sizi asla üzmez. ben düz bir şehirde ama günün en yoğun saatlerinde günde 55 km falan yol yapıyorum sabah ve akşam trafiğinde. benzinde ortalamam 5.4 lt. Performans arabası kesinlikle değil. Ama Az yaksın , sorun çıkarmasın, değer kaybetmesin ve en önemlisi sevdiklerimi güvende tutsun diyorsan Jazz ı dene derim

• Büyük ihtimal bakmazsınız ama 2016-2018 model Turbo Dizel Tam Otomatik Mazda 3 SkyActiv-D bulabilirsiniz Power paket. Bu fiyata alınabilecek en donanımlı, konforlu ve sağlam arabadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneskilic kullanıcısına yanıt
    2022 Corsa Edition
    90km civarı hızla gideceğini farz edersek 4.5 litre yakacaktır 100kmde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gunluk 80 km'yi sehir ici mi disi mi yapacak?

• 150 binde focus powershift'te arıza potansiyeli olan çok unsur var. hem motor hem şanzıman olarak, özellikle de şanzıman.

70-80 binde peugeot 308 1.6 bluehdi eat6 bulunabiliyor o fiyatlara. c segmentinin kullanımı en kolay otomobili olmasının yanı sıra adblue haricinde kısa vadede sorun yaşatmamaması çok yüksek ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 7 Şubat 2025; 21:19:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

N13 motorlu bir bmw, düşman başına. Forumlarda ve YouTubeda alınmaması için sayfalarca bilgi bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Leon 2018-2020 1.0 veya 1.2 TSI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski model ve fazla km araçlar yerine sıfır veya az km de suv egea cross 1.6 dizellere bakabilirsiniz. Bakım ve parçası ucuz.

• 950.000'e 100-150 binde araç almak akıl karı değil hocam. Madem acil durumda satılması önemli, 1.0 Tce Clio bakın.

makyaj öncesi 4 silindirli benzinli motorlular, 1.-2. sahibindense, bakım kaydı varsa, kenara bir 50 bin ağır bakımı için ayırmak şartıyla alınabilir.

bu motorlar sıcak çalışan ve bmepi yüksek motorlar. fazla zorlanmayanları bile yaşa bağlı olarak keçeler, yağ pompası, 118'lerde yağ soğutucusu, bazı motor tıpaları vs değişim istiyor ve çok da kolay bir motor değil üstünde çalışmak için.

dizelleri için makyaj öncesi-sonrası genelde daha güvenilir deniyor.

motor haricinde bmw'nin en güvenilir aracı olarak geçiyor.

950 bin bütçe ile kumar bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.