Şimdi Ara

9500İ S4 SES PROBLEMİ LÜTFEN YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Tüm DONANIM HABER AİLESİNE SELAMLARIMI VE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

Sorunuma gelince: Galaxy S4 cihazım birden bire ses gitti ... hoparlör diyafon ve microfon sesleri gelmemeye başladı ve cihaz isinimaya başladı bi kaç gün ne yaptiysam ses geri gelmedi.. Tanıdık Bir Telefon tamircisine götürerek gösterdim. cihazın ses entegresi arızalanmış diyerek parça değişimi olması gerektiği söylendi ve onayladım.. 4 gün sonra cihaz elime geçti.. sorunsuz bir şekilde 14 gün kullandım sonra tekrar gitti ve yine hiç bir şekilde ses gelmemeye başladı. Tekrar telefoncuya götürerek gösterdim 10 gün kadar bekledim tekrar ses entegresini değiştirdik ama cihazınız randuman tutmuyor tamiri mümkün değil denildi..parami iade aldım.. telefoncudan cıktığımda cihazdaki bütün sesler geliyordu fakat test etmek için 3 4 kere yeniden başlatınca ses gitti biraz bekleyip açtım tekrar geldi..... bi kaç kere yeniden başlatınca geri gidiyor.. bi kaç yere daha gösterdim bu sorunu çözemediler... bu sorun eğer ses entegresi ise değişim yapıldıktan sonra neden düzelmedi.. ve tamiri mümkün değil denilen cihazdan tekrar ses gelmeye başladı..cihaz acıkken ne yaparsam yapayim ses gitmiyor youtubeden 2 saatlik film açtım ses gitmedi....Bu sorun neden kaynaklıdır ne yapmam gerekiyor tamiri mümkünmüdür.Bu konuyla ilgili Arkadaslar ve Ustalardan Yardımlarınızı Bekliyorum.. İLGİ VE ALAKANIZDAN DOLAYİ TEŞEKKÜR EDER İYİ FORUMLAR DİLERİM. ÖMER ÇAKMAK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.