Şimdi Ara

9500pro@9700pro 256bit active bios ve 3dmark2001 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POL-E ben kartı en kısa sürede modlamayı düşünüorum ama ne yabancı forumlarda ne bizde..doğru dürüst I dizilimli kart modlayan açıklama bulamadım...nereye ne lehimlediğini sölersen acaip yardımcı olmuş olursun..ve core üzerindeki soğutma default hs si değildir eminim???ne kullandın onun yerine?
  • pol-e kartı nasıl modlicamı buldum ancak...ram ve gpu için kullandığın direnç değerlerini hatırlıosan ve sölersen sevinirim.çünkü herkes farklı direnç kullanmış...
  • Ben GPU için 2.2 KOhm kullandım. VRam mod için 10 KOhmdan başla, ramlere giden voltajı ölçerek 3 Volt üzerine çıkmadan direnci düşüre düşüre deneyerek bul. Modladığım bir 9700pro üzerine pot lehimlemiştim, günlük kullanım/benchmark kolaylık olabilir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoL--E</i>
    <br />Benim 9500pro 410/700 MHz'de bile 110 fps civarı nature skoru alıyor. Kartın belli bir limiti var netekim. interyasin senin bench sonuçların da <u>tipik</u> 9500pro skorları, isterse yerde gökte 256bit yazsın.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Yuh Benim 9500@9700Pro@420/600 (vmod'suz, dandik ram'l#305;) ancak 117 alabiliyor. Gerçekten inan#305;lmaz bir skor.
  • gabriel 3dmark2003 de mother naturedan bahsediyorum.
    interyasin eher 256bit olmus olsaydı 120 fps alırdın en aşa 2001deki naturedan
  • Kermit aldığın skorun düşüklüğü raminin yaavşlığından kaynaklanıo ramlerin hızlarını bir arttırmayı dene..bu arada sağol pol-e direnç değerleri için..
  • Cidden gereksiz bi tartışma ama bi şekilde son verilmesi lazım.iş saçmalığa dönüştü çünkü..
    cadde yine yaptın yapcağını bilen bilemeyen herkesi birbirine düşürdün...
  • cadde neden açtın bu topiği :) inanılmaz birisin valla. ayrıca imzama sırf senin için 9500pro skorunu da girdim :) bu resmi olan resmi olmayan 18800 idi.
  • Diğer topictede uyarı yazma gerekliliğinde bulunmuştum... Burada da duyuyorum... [cop]

Yaniii lütfen artık cadde sende diğer arkadaşlarda bu konuyu burada kapatsınlar da kilitlemek zorunda kalmayayım...[dont]
  • [bore]
    ya insan dayanamıyo işte.
    sende iyi çalışıyon laf aramızda :)
  • [frndsp] Sağolasın dostum, iltifat ediyorsun yaaanii... [evlol]
  • biosu icq dan mailini verip isteyenlere gönderdim artık web ve sadloverden alırsın biosu sana mailini ver dediğim halde vermemişsin icq dada yazmıyor mailin burdada
    1)supergokhan anlamazlıktanmı geliyorsun ben nature derken 3dmark2003 den bahsettim bak bidaha yazayım ''sen gerçek 9700pro'n ile 403/351 2605mhz 216fsb lik işlemcin ile 3dmark2003 naturede de 36fps almışssın ben 9500pro 2100 mhz ile 205 fsb ile 31fps almışım körmüsün imzama bak kendi imzanada bakmayı ihmal etme 2600mhzde ben 40fps alırdım helede gpu'm 400 olsa''
    2)gabriel yok 3dmark2003 skorunda aldığım gpu ve ram hızları değil onlar bunlar ilk denemede 9500pro ile default değerlerde aldığım sonuçlar 15.8k gibi bi sonuç aldım 3dmark2001 de ama cpu datası verdi ve publish edemedim.
    )arbiter merak etme dam gibi benh le 2001'e dönüş yapıcam ah bide publish hatası vermese.
  • default 15.8mi? ohaa :)
  • Evet benim de 410/350 ve 2600 MHz'de "default" 17.5k. Ne demekse ehehe.
  • herkezin default anlayışı farklı
  • cadde ya boşver uzatmaya değmeyecek bi konu kızma ama ilkkez bios updati yaptığından sanırım windowstan da 9700pro olarak sürücü tekrar kendini düzenlediğinden 256bit zannetmişsin tabi hala 256bit olduğunda ısrar ediyorsan.
    ilkönce ram altındaki 6bacaklı direnchler 4 değil 8 tane olması lazım ve 9500prolarda 4 tane dizaynlı pcb kullanılmış imkansız bişey yani.al bi 9700falan olsun bitsin yada modyapıp kas biraz patlayınca zaten 9700 alırsın :) neyse sana kolay gelsin.
  • interyasin on air :)
  • cadde 38 fps yi geçemezsin onu demek istiyorum.
  • 1)java iyi çalışmıyor sadece benim topiclerde ikidebir kilitlerim tehditleri savunuyor.
    2)Yukarıda sorulan soruya ''3dmark2001 de 14.2 aldığını puan o/c sonucunda aldığın puanmı sorusuna'' cevap hayır idi. 15.8k şuan o/c ile alınan puan idi.
    2)arbiter sen zaten hep kızdırıcı konuşuyorsun ilkez bios update ya allahını seversen sen kendini ne sanıyorsan Amd transistörden sorumlu bakanmı.
    3)Jins x yine güzel yorum yapmış sağolsun.
    4)supergokhan konuyu saptırma tekrardan ''supergokhan anlamazlıktanmı geliyorsun ben nature derken 3dmark2003 den bahsettim bak bidaha yazayım ''sen gerçek 9700pro'n ile 403/351 2605mhz 216fsb lik işlemcin ile 3dmark2003 naturede de 36fps almışssın ben 9500pro 2100 mhz ile 205 fsb ile 31fps almışım körmüsün imzama bak kendi imzanada bakmayı ihmal etme 2600mhzde ben 40fps alırdım helede gpu'm 400 olsa''
  • cadde hiç düşündün mü forumdaki insanlarla sürekli niye senle uğraşıyo???
    biraz kendine bak başkalarını suçlama artık ok.seni tanımayan etmeyene adamların ne gibi bi kastı olabilir ki sana? demekki bi şekilde negatif enerji veriyosun millete ok...
    bunuda bi dost msg ı olarak kabul et...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.