Şimdi Ara

9500pro@9700pro 256bit active bios ve 3dmark2001 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okudukça yarılıyorum yaa....forumun konusuna deil..olan biten arbedeye:)))))))))))))))))))Herkes bişi dio bende diim de eksik kalmiim:)
    "Herkesin kartı kendine"

Arbiter kartı benchde... 462gpu 762ram vurdurmussun gorunce kucuk dilimi yuttum o ne skor öle be:)18+k 9500pro hemde... :)helal walla:)günlük kaç kullanıosun onu?
  • Valla nebi gerçekten cevabını bilmiyorum cidden bak. Şunuda belirteyimki hala bir kişiye kin tutmuş değilim.
  • o biosu yükledim bende 128 bit çalışmaya devam ediyor, ama oc potansiyeli baya arttı 370/320de bile artifatsız. ve default 3dmark puanıda arttı.
  • bu arada 4.2 catalyst'te puanı biraz arttırdı.. (3.10'dan terfi..)
  • şimdi o bios die bişi yok...fixed biostan biosa fark var....çeşitli kişilerin yazdığı biosların değişik sürümleri bile..var..mesela trip in yazdığı fixed olan 128bit gösterirken pyro nun aynı bios u editleyerek 256bit göstermesini sağlamış...tabi sadece sağlamış hiç bi getirisi yok:)forumda bi bios havuzu oluşturmak lazım aslında bütün kartlar için...
  • ''ama oc potansiyeli baya arttı 370/320de bile artifatsız. ve default 3dmark puanıda arttı.''
    iyi iştedaha ne istiyorsun insan bi teşekkür eder :P
  • 370/320 nasıl oluoki?trip in biosunun clock çarpanı 6.75 ...yani tam olarak 370/320 çalışmıodur kartın 371.25/317.25 çalışıodur pek muhtemel:P :) ki gayet iyi eğer uzun süre kullanımda kitlenme ve artifact yoksa:)
  • cadde saol :)) gabriel ben 370/320 yazdım biosa radedit ile.. o ince ayarı yapar çarpanla ilgili ona ben karışmıyorum.. ama baktım senin için 371.25/621 çalışıyor :) kitlenme artifact yok yaklaşık 2 gündür açık makina legacyofkain ve silenthill oynanıyor..(arkadaşlar).
  • 317.5*2= 621 oldu way be biraz tatil yapmalıyım ...
  • ehehehe :)
  • ya cadde.40 fps yi vmodsuz yazıcıoğlu alamadı 2003de sen nasıl alıyosun ya.9800pro olsa neyse
  • Birkaç yerde daha vermiştim skorları ama bunlarda benim
    Fic 9500@9500pro sonuçları
    RAmler 3.6 lık Hynix
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=1582767 4849 puan
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=7230484 17932 puan
  • ya hocam 370 diyosunuz core un default degeri 270 sanırım e bu 100 mhz çok büyük bi artış deil mi bende de aynı kartın his markası var 128 mb radeon 9700 pro biosu yüklü ve kartın overclock potansiyeli acaip az core 330 ram 310 a çıkabildim artifactsız nedir bu işin sırrı yoksa bizim his overclock açısından özürlü mü ?
  • Karttan karta değişiyor tabi soğutmayada bakıyor biraz.Benim kart 410 mhz core görebiliyor.Vmod falanda yok.3dmark 2001 de 410@310 falan bench alabiliyorum.2003te ise 396-400 civarında tıkanıyor.
  • OKUNSKY bendede his 9500pro var ramlerde hs yok, vga silencer takılı. gunluk kullanım degerlerim 370/290. GPUya silencer vb. sogutucu takarsan daha yukarlara cıkabilirsin.
  • OKUNSY core unun yüksek değerlere çıkamamasının tek nedeni ısınma...aynı karttan bendede var..ve şuanda 370/317 stabil görüo...ama ramler 315den sonra çok zorlanıo..ve bi süre sonra bayaa bi süre sonra mesela 7-8 saatlik 3dmark loopundan sonra ufaktan başlıo artifact vermeye..o yüzden 310da kullanman mantıklı hs takarsan 317 hatta 325e kadar çıkarsın ramlerde..core a gelince benim core daha önce 357 yapıodu en fazla..sonra hs yi çıkardım temizledim..core un üstüne güzel bi as3 uyguladım...şimdi 370 görüo aynı hs ile üstelik v modsuz yani ısı problemini halledersen 400e kadar yolu var gibime gelio...ama ramler kesinlikle v modlanmalı ve ramsink takman lazım..
  • Kartan karta voltaj değerleri çok farkediyor. 9500prolarda gpu voltajı 1.5 V olması gerekirken kimi kartta 1.4, kiminde 1.3 V.

9500pro referans özelliklerinde aşırı ısınan, ve üretim maliyeti de oldukça yüksek bir kart. Tahminim soğutma ünitesi maliyetini yükseltmemek için çoğu üretici undervolt vermiş. Bir multimetre ile gpu voltajını 10 sn'de ölçün, bir bakın ona göre voltaj veya soğutma mod uygulayın.
  • police bahsettiğin imkanları genel olarak gözönüne almak lazım .
  • sizin gazınıza geldim şimdi benim kart çalışmıyo
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br />police bahsettiğin imkanları genel olarak gözönüne almak lazım .
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    "İmkan" derken?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.