Şimdi Ara

9500tl bandında sistem arıyorum (yardım lüften)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 9500 bandında sistem arıyorum r5 3600 ve duruma göre içinde rtx2060s veya 2070s düşünüyorum, ama aynı zamanda psu su kasası veya diğer donanımlarda kalitesiz ürün veya markalardan almak istemiyorum böyle bir sistem toplayıp önerebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

• 9500tl bandında sistem arıyorum (yardım lüften)
  • Bütçeyi bir miktar artırarak daha verimli birimlere sahip olabilirsiniz.

AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci

MSI MAG B550M Bazooka 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram

Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6

Kingston 500GB A2000 NVMe Okuma 2200MB-Yazma 2000MB M.2 SSD

Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

High Power 750W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı

Dark Freezer X124 işlemci soğutucusu

10500 TL seviyesinde erişim mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 26 Eylül 2020; 23:57:44 >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Maksimum çıkabileceğim 9500 ekran kartını 2060s e çekersem 9500ü bulabilirim sanırsam bu sistemde?
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Casuell C kullanıcısına yanıt
    2060s direkt olarak 1k fiyatı aşağı indirecektir bu şekilde belirlenen ücrete sisteme sahip olabilirsiniz.
  • Eğer aceleniz yoksa kesinlikle 1 ay bekleyin 8 ekim amd yeni ekran ve işlemci tanıtımı yapacak ayrıca 3000 serisi ekran kartlarıda tam amlamıyla oturmuş olur. Boşuna para vermeyin yazık etmeyin bu saatten sonra devamlı diyoruz bu kurda ve bu zamanda ryzen 3000 serisi işlemci ve 2000 serisi ekran kartını sakın sıfır almayın bekleyin.Size tavsiyem asla şuanda aceleniz yok işe birşey almamanızdır sizin yararınızadır..
  • osidimenia kullanıcısına yanıt
    1 ay gibi bir süre bekliyebilirim tabi peki bu süre zarfında yeni amd işlemcilerin tanıtılması ve rtx3000 serisinin oturmasıyla birlikte önceki serilerindeki ekran kartları ve işlemcilerin fiyatında büyük bir düşüş yaşanıcakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casuell

1 ay gibi bir süre bekliyebilirim tabi peki bu süre zarfında yeni amd işlemcilerin tanıtılması ve rtx3000 serisinin oturmasıyla birlikte önceki serilerindeki ekran kartları ve işlemcilerin fiyatında büyük bir düşüş yaşanıcakmı ?
    Arkadaşım ağzın bal yesin türkiyede düşen tekşey tl ve insan değeri siz şimdi ryzen 3000 serisi ve 2000 serisi ekran kartı sıfırını bağlayacağınıza paranızı bekleyin 1 ay gibi o arada bütçenizi 10000 tl yaparsınız ayrıca sıfır 3000 serisi yerine daha mantıklı olacak sıfır 4000 serisi işlemci olabilirse 3000 serisi ekran kartı yada 2.el 2000 serisi ekran kartı alabilirsiniz.Ama 2.elde sadece ekran kartı diğer bileşenler sıfır ve daha yeni olur kafanızı hiç karıştırmayın bekleyin sabır edin 1 ay kadar bile belkide beklemeyebilirsiniz şunuda ayrıca eklemek isterim yeni ryzen işlemciler tanıtılınca otomatik olarak fiyatlar ( Türkiye Cumhuriyetinde Düşmez) diğer ülkeler ile karıştırmayın.Bu bizim kaderimiz 2.elde piyasa daha hareketlenir okadar yani siz bence bekleyin 8 ekimde ne tanıtılırsa o zaman daha mantıklı yolunuza bakarsınız gerek çevremde gerek ise tanıdıklarım aracılığı ile acele edip şuanda sistem toplayan çok pişman insanlar var doğasında sabırsızlık ve acelecilik var hepimizde bekleyin ve yeni ürünleri sonradan pişman olmayın..

Yeni ryzen ve 3xxx serisi nvidia kartlı bir sistemi 9500 TL ye sığdırmak mümkün değil bütçe artışı şart olacaktır.
  • Bu sistemleri özelleştirebilirsin.

sinerji.gen.tr
    Sinerji Atlas Ryzen 5 3600 16GB 512GB SSD RX5700XT
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-atlas-ryzen-5-3600-16gb-512gb-ssd-rx5700xt-p-36417

sinerji.gen.tr
    Sinerji Gaia Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2070 Super
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-gaia-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2070-super-p-35896

• osidimenia kullanıcısına yanıt
    Anladım demek istediğini fikrin içinde teşekkür ederim zaten cebimde direk 9500tl verip alabilceğim bi para yok şuanda taksitle almayı düşünüyorum o yüzden bütçem artmayacak ve 2. el piyasasından her ne olursa olsun hoşnut olduğum birşey olmadığı için 2. eli parça almak aklımda yok, büyük ihtimal seninde bildiğin gibide ülkemizde herhangi birşeyin fiyatının düşeceği gözükmüyor o yüzden akılımda eğer şimdi 1 ay ekran kartı yeni işlemcileri vesaire beklersem dolar 8e-9a çıkarmı durumu var öyle olursada beklememin hiçbir yararı olmayacak aksine zararı olacaktır, 2.el piyasasını hareketlendireceği konusunda bir şüphem yok fakat bahsettiğim gibi benim o piyasaya karşı bir ilgim yok yinede teşekkür ederim :)
  • Metality kullanıcısına yanıt
    benimde gözüm bu sistemlere takılmıştı fakat soğutucu seçme gibi bir seçenek göremedim sitede sonradan alıptada nasıl takıp edeceğim konusunda bir fikrim yok
    Telefonla arayıp rica ederseniz soğutucu da ekleyebilirler. Donanımhaber üyesi olduğunuzu belirtin. DH lobisini kullanın.

Ekleme: Taksitle almayı düşünüyorum demişsiniz. Taksitle fiyatlar yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 26 Eylül 2020; 23:59:18 >
  • Metality kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için :),farkındayım yükseldiğinin tabikide aylık taksitle ödenirken bulunabiliyor parada birden bire 9.5 milyar bulunamayabiliyor nakit malesef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.