Şimdi Ara

9550 Veriyolu 4X görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Asus 9550 GE/TD 128 mb Ekran kartım ve Gigabyte 8S648 anakartım var. Anakartın manuelinde AGP veriyolu 8X'i desteklediği yazıyor, hatta anakartın üstünde de kocaman "AGP 8X" yazıyor. Ekran kartı zaten 8X. Fakat bios'tan AGP veriyolu hızını Auto seçmeme rağmen (Auto veya 4X seçilebiliyor), bir türlü AGP veriyolunu 8X olarak göremedim. Forumu araştırdım ama benzer bir konu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Aynı ekran kartından bendede var... Benim anakart Socket 754... durum resimdeki gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

Aynı ekran kartından bendede var... Benim anakart Socket 754... durum resimdeki gibi...

Arkadaşlar ordaki hızlı yazma ne işe yarıyor orası benimkinde aktif değil bi sorun olurmu hızda veya görüntü kalitesinde bir değişme olurmu???
  • hızlı yazma (fast write) o kadar önemli diil.
    senin pc de işletim sistemi nedir?
    XP home SP1 ler AGP 8X desteklemiyo.
    SP2 yüklemen gerekiyo. sanırım Profda da durum aynı.
    benim de başıma gelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hk_ergun

Arkadaşlar, Asus 9550 GE/TD 128 mb Ekran kartım ve Gigabyte 8S648 anakartım var. Anakartın manuelinde AGP veriyolu 8X'i desteklediği yazıyor, hatta anakartın üstünde de kocaman "AGP 8X" yazıyor. Ekran kartı zaten 8X. Fakat bios'tan AGP veriyolu hızını Auto seçmeme rağmen (Auto veya 4X seçilebiliyor), bir türlü AGP veriyolunu 8X olarak göremedim. Forumu araştırdım ama benzer bir konu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

kardaş bios update et istersen. eğer orada 8x seçeneği yoksa bu anakartının 8x desteğinin olmadığına dalalettir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Per_matik

hızlı yazma (fast write) o kadar önemli diil.
    senin pc de işletim sistemi nedir?
    XP home SP1 ler AGP 8X desteklemiyo.
    SP2 yüklemen gerekiyo. sanırım Profda da durum aynı.
    benim de başıma gelmişti.

XP Prof SP1 AGP 8X
  • Anakartın biosunu update et veya aynı sürümü yeniden yükle düzelir.
  • benim bir sorum olacak. her agp 8x ekran kartı 4x agp destekleyen anakartta çalışır mı? ben pcooler 256mb 9550 veya asphire 128mb9550 yi almayı düsünüyorum. ama anakartımın agp 4x olabilir emin degilim. bir de PSU 300w, p4 2.8ghz 512DDR kullanıyorum. bu kartı alırsam bir sorun olur mu acaba?
  • Buna benzer bir sorunum vardı FOXCONN 915GV7MH-S anakartım var, 7600gt aldım veri yolu türü x4 ''PCI ex''yazıyor önceki karttada aynısı yazıyordu,çözüm yolu falan bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.