Şimdi Ara

95TL SOĞUTUCU(İnanılmaz performans) amd r5 2600 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar aslında bu şeyi daha önceden test yapıp paylaşmamlazımdı ama bügün aklıma geldi o yüzden çok az test var kusura bakmayın.

Aliexpres'de 95tl ye bu soğutucu özelliklerine bakıldığında fiyatı bana çok uygun geldi ve satın aldım.

İlk olarak kasa içi hava sirkülasyonumu paylaşayım.

Önemli not: İnternette bu soğutma testleri yapanlar oda sıcaklığı çoğunlukla 20-22 derece filan oluyor(19 da var) ama ben antalya'da yaşıyorum ve malum sıcak buralar klimayı 20 ye alıp fanı en sona çekmek istemediğim için ----TEST 26 DERECE ODA SICAKLIĞINDA YAPILMIŞTIR---- sıcaklık değeri bu yüzden biraz yüksektir nedeni bu.

3.9Gghz(1.240V)

Açıkcası ben fiyatına oranla çok beğendim siz ne düşünüyorsunuz?

4.1Ghz(1.320V)

Neden "4.2Ghz yapmadın diye" soracak olursanız anakartımdaki VRM ler 80 dereceye çıktı ve daha fazla oc yapıp anakarttaki VRM leri çok ısındırmak istemiyorum.

Anakartım: gigabyte ga-ax370-gaming 3

NOT: Gümrük vergisi vs. ile 111tl ye geldi.(Aliexpress'den yeni kullanıcı bileti ile soğutucu 90tl ye aldım (08.08.2019))

NOT: Fanların ses konusuna bakmak gerekirse kutu baya baya buruşmuş bi fandaki yaprakların yarısı azcık ileriye gelmiş bu yüzden o fan biraz ses çıkarıyor ama normalde 12cm 1400rpm lik bir fan çok az ses çıkarır bu sizin biraz şansınıza bağlı belkide %0.0001 ihtimalle fan kırık bile gelebilir ki eğer öyle bir şey olursa satıcıdan belirli bir miktar para iadesi yaparlar o parayla yeni fan alırsınız

Eğer üşenmezsem bugün veya yarın odayı 22 veya 20 derece yapıp snowman soğutucunun 4.1Ghz deki sıcaklık değerini eklerim.

• Aynı soğutucudan bende aldım daha elime ulaşmadı sanırsam haftaya gelir 23 eylülde ptt ye girişi yapılmış ama o günden beri hareket yok, tam olarak ne kadar vergi ödediniz ödediniz acaba. Bende r5 2600 ile kullancğım Adana sıcağında bakalım testlerine felan baktım iyi idi yorumlarda iyi idi sizinde yazdıklarınızdan sonra kafamda şüphe kalmadı iyi etmişim almakla burada denk ürünlere baktıgımda genel olarak 180-200 civarı fiyatlar görmüştüm.

Edit: şansa bak kasada aynı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 26 Eylül 2019; 13:54:8 >
  • Msevinc kullanıcısına yanıt
    Güzel şans
    Tabi hangi termal macunu kullanacağınızda önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snowman CPU Cooler master 5 mi bu?
    Tech YES Cityyoutube
    Is this $17 Snowman CPU Cooler the BEST Money Can Buy....!?
    https://www.youtube.com/watch?v=l5J2jTJ1Dik
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Mt4 ve mt-6 diye var ve o versiyon mt-6 single fan versiyonu. Ve tahminimce mt-4 daha iyidir diye düşünüyorum ne kadar mt-6 da 6 bakır ısı borusu olsada hepsi birbirine temas ediyor ve performansını düşürür diye düşündüğüm için mt-4 aldım ben.

• Ben de T6 mevcut. RGB yok ve çift fan versiyonu. Oldukça memnunum. T6 da tercih edebilirdiniz.
    Değerler i5 2500K için 4.5 GHZ 1.32 voltaj ile boşta 38-40 derece oyunlar da ise max 64 derece gördü Hatay sıcağında. :)
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Ayn oyunlarda ısınma hiç yok bende max 66 derece gördü oyunlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargo sonunda dün geldi gecikme dışında herhangi bir sıkıntı yok 25 tl vergi çıktı toplamda onunla birlikte 105 tl ye geldi bana, gayet memnun kaldım ben termal macun olarak "Cooler Master Mastergel Maker Nano" kullandım r5 2600 15 dk prime95 testinde 55 dereceyi gördü boşta 32-34 derecede çalışıyor bu testler 3.9 ghz de sabit çalışırken yapıldı bende ekstra voltaj vermeme gerek kalmadı anakartın kendi ayarında 1,140v ile 3.9 da sıkıntısız çalışıyor 4 ve 4.1 için daha vakit bulamadım en kısa sürede onlarıda deneyip editlerim alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim aynı sogutucuları 200-250tl civarlarına satıyorlar zaman konusunda bir sıkıntınız yoksa alın gecikme sebebide kesinlikle ptt çinden buraya 8 günde geldi kargo 22-23 gün gümrükten geçmesinin bekledik :D

Edit: Yukardaki değerler 26 derece oda sıcaklığında alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 17 Ekim 2019; 20:14:52 >
  • Msevinc kullanıcısına yanıt
    Keşke benim kargoda sağlam gelseydi yamuk yumuk geldiği için fanlardan anormal bir titreşim çıkıyor halbuki fanları iyice sabitledim.
    Yine sonuç şansa bakıyor sanırsam ve şans benim yanımda olmuyor hiçbir zaman maalesef bu da benim şanssızlığım elden ne gelirki

Ek olarak eğer test paylaşacaksanız oda sıcaklığını da belirtirseniz test sonuçlarına göre ürünü almak isteyen kişiler için çok iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.