Bildirim
95TL SOĞUTUCU(İnanılmaz performans) amd r5 2600 oc
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı soğutucudan bende aldım daha elime ulaşmadı sanırsam haftaya gelir 23 eylülde ptt ye girişi yapılmış ama o günden beri hareket yok, tam olarak ne kadar vergi ödediniz ödediniz acaba. Bende r5 2600 ile kullancğım Adana sıcağında bakalım testlerine felan baktım iyi idi yorumlarda iyi idi sizinde yazdıklarınızdan sonra kafamda şüphe kalmadı iyi etmişim almakla burada denk ürünlere baktıgımda genel olarak 180-200 civarı fiyatlar görmüştüm.
Edit: şansa bak kasada aynı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 26 Eylül 2019; 13:54:8 > -
Güzel şans
Tabi hangi termal macunu kullanacağınızda önemli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Snowman CPU Cooler master 5 mi bu? Tech YES CityyoutubeIs this $17 Snowman CPU Cooler the BEST Money Can Buy....!?https://www.youtube.com/watch?v=l5J2jTJ1Dik -
Mt4 ve mt-6 diye var ve o versiyon mt-6 single fan versiyonu. Ve tahminimce mt-4 daha iyidir diye düşünüyorum ne kadar mt-6 da 6 bakır ısı borusu olsada hepsi birbirine temas ediyor ve performansını düşürür diye düşündüğüm için mt-4 aldım ben.
Ben de T6 mevcut. RGB yok ve çift fan versiyonu. Oldukça memnunum. T6 da tercih edebilirdiniz.
Değerler i5 2500K için 4.5 GHZ 1.32 voltaj ile boşta 38-40 derece oyunlar da ise max 64 derece gördü Hatay sıcağında. :) -
Ayn oyunlarda ısınma hiç yok bende max 66 derece gördü oyunlarda.
Kargo sonunda dün geldi gecikme dışında herhangi bir sıkıntı yok 25 tl vergi çıktı toplamda onunla birlikte 105 tl ye geldi bana, gayet memnun kaldım ben termal macun olarak "Cooler Master Mastergel Maker Nano" kullandım r5 2600 15 dk prime95 testinde 55 dereceyi gördü boşta 32-34 derecede çalışıyor bu testler 3.9 ghz de sabit çalışırken yapıldı bende ekstra voltaj vermeme gerek kalmadı anakartın kendi ayarında 1,140v ile 3.9 da sıkıntısız çalışıyor 4 ve 4.1 için daha vakit bulamadım en kısa sürede onlarıda deneyip editlerim alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim aynı sogutucuları 200-250tl civarlarına satıyorlar zaman konusunda bir sıkıntınız yoksa alın gecikme sebebide kesinlikle ptt çinden buraya 8 günde geldi kargo 22-23 gün gümrükten geçmesinin bekledik :D
Edit: Yukardaki değerler 26 derece oda sıcaklığında alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msevinc -- 17 Ekim 2019; 20:14:52 > -
Keşke benim kargoda sağlam gelseydi yamuk yumuk geldiği için fanlardan anormal bir titreşim çıkıyor halbuki fanları iyice sabitledim.
Yine sonuç şansa bakıyor sanırsam ve şans benim yanımda olmuyor hiçbir zaman maalesef bu da benim şanssızlığım elden ne gelirki
Ek olarak eğer test paylaşacaksanız oda sıcaklığını da belirtirseniz test sonuçlarına göre ürünü almak isteyen kişiler için çok iyi olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X