Honda Civic almayı düşünüyorum, ancak euro mu almalıyım, eg mi ona karar veremedim. Euro'lar çok dolu, birçok özelliği var. Kokpiti daha güzel, ahşap döşemeli. Çizgileri daha güzel gözüküyor. Ancak japon kadar sorunsuz değilmiş. Amortisör patlatan var, yağ yakan var, hararet problemi olan var. Bir türlü karar veremedim. Parça sorunu yaşarmıyım? Parçaları pahalı mıdır?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
öncelikle 96-99 diye bahsettiğiniz kasa kodu eg değil ek'dır. Euro civicler ise rover ortaklığı ile yapılan civiclerdir ancak motor hondadır. Temiz kullanılmış bir 1.6 euro civic alınabilir, ancak ek civiclerin dayanıklılık ve parça konusunda daha iyi olduğunu söylemem gerek. Bence dolu bir ek civic bakın.
Rice-R öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Evet eg yi yanlış yazmışım. 1.6 değil de 1.4 almayı düşünüyorum. Çok fazla model hakkında bilgim yok ama 1.4 olan daha az yakar diye istiyorum. Yakıtta cimri olduklarını duymuştum.
sıkıştırmazsan 1.4ler çok fazla yakmaz. Ama rahat durmam, gazı yapıştırırım dersen 1.6 alman daha mantıklı.