Şimdi Ara

96 xei amortisör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar benim 96xei nin arka sol amartisör patlamışiçindeki bütün yağ akmış. Bir yere sordum orjinali 100ytl dediler. Pendik dumankaya ya sordum 175 ytl dediler. Bazılarıda arka ikisi birden değiştirmek gerekir diyolar. Gerçekten buna gerek varmı? Tavsiyelerinizi bekiyorum.
    Bu arada bu sitenin bizim için büyük bir nimet oldugunu düşünüyorum Bütün arkadaşlara kazasız sürüşeler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbeykoroglu -- 10 Ocak 2008; 23:22:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zorbeykoroglu

Değerli arkadaşlar benim 96xei nin arka sol amartisör patlamışiçindeki bütün yak akmış. Bir yere sordum orjinali 100ytl dediler. Pendik dumankaya ya sordum 175 ytl dediler. Bazılarıda arka ikisi birden değiştirmek gerekir diyolar. Gerçekten buna gerek varmı? Tavsiyelerinizi bekiyorum.
    Bu arada bu sitenin bizim için büyük bir nimet oldugunu düşünüyorum Bütün arkadaşlara kazasız sürüşeler diliyorum

orijinalinin fiyati 175 ytl civarıdır, yansanayi 60-100 arası değişir (araştırmak lazım)
    eğer değişirse çift olarak değismesi güvenlik açısından önemlidir.

bence patlak olmayan diğer tarafıda kontrol edin. arabanın o tarafını aşağıya doğru bastırın, eğer yumuşak bi şekilde aşağıya doğru iniyorsa araba, o amortisörde zayıf demektir. eğer sert geliyor ve aşağıya inmiyorsa arabanın o tarafı amortisörün durumu iidir.

dediğimi, amortisörü patlak olan tarafla kıyaslarsanız dediğimi anlarsınız

• Aynı sorun bende de meydana geldi iki ay önce orjinal parça çok pahalı olduğu için monreo marka iki adet amörtisör aldım(çifti 150,00 YTL) gayet te memnunum 30 YTL de işçilik toplam 180,00 YTL ye maloldu.
  • dostum valla hastanın ayağına doktor gelirmiş.benim corollanında kasise sert girince küt diye vuruyor ve de bozuk yolda çok tıkırtı geliyor .bende amortisörler bozuk diye değiştirmek istiyorum dördünüde.acaba monroe alsam nasıl olur? kaça malederim?93 corolla 1.6 xl.değiştirince çok fark olurmu konfor açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattrm

dostum valla hastanın ayağına doktor gelirmiş.benim corollanında kasise sert girince küt diye vuruyor ve de bozuk yolda çok tıkırtı geliyor .bende amortisörler bozuk diye değiştirmek istiyorum dördünüde.acaba monroe alsam nasıl olur? kaça malederim?93 corolla 1.6 xl.değiştirince çok fark olurmu konfor açısından.

monroe tavsiye ederim

amotisör değişimi ve alt takım kontrolü ile alt takım sessizleşir, yol tutuş artar, konfor artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattrm

dostum valla hastanın ayağına doktor gelirmiş.benim corollanında kasise sert girince küt diye vuruyor ve de bozuk yolda çok tıkırtı geliyor .bende amortisörler bozuk diye değiştirmek istiyorum dördünüde.acaba monroe alsam nasıl olur? kaça malederim?93 corolla 1.6 xl.değiştirince çok fark olurmu konfor açısından.

Bir serviste kontrol ettirmeden amortisörde karar kılma
    Z rotlar' ın arızası amortisöre yakındır
  • Bende çok kararsız kaldım. Monreo marka ne malı acaba? orj. alsam 2 si 350 ytl artı işcilik. Pahalı dogrusu. Bide şimdi bunları değiştirirken yok şu parcayıda değiştirelim diyecekler, bizde anlamadıgımız için tamam diyecez, bize maliyeti bulacak 400-500 ytl. Servislerde genelde böle yapıyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 corolla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer amortisör değiştirilmeye karar verilmişse çift olarak değiştirilmelidir..tek taraf amortisörün değiştirilip diğerinin yerinde bırakılması ön veya arka olsun farketmeksizin süspansiyon geometrisini bozar..

monroe patent ismi olarak bir belçika firmasıdır ama dünyanın en kaliteli amortisörlerini farklı ülkelerdeki fabrikalarında üretmektedir..şu an dünyanın sayılı üreticilerinden biridir ve amortisör ve fren balataları son derece kaliteli üretimlerdir..o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.