Şimdi Ara

960 GB SSD 539 TL [hepsiburada] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alman markası ama başka hiçbir bilgi bulamadım. Tam piyango

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

para yok, ucuzunu alıyoz biz de ..

Alıntıları Göster
    3 ay sonra bozulup elinde kaldığında bir tane daha alacaksın, bilindik markalarla aynı paraya gelecek. Veri kaybı da üstüne cilası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

3 ay sonra bozulup elinde kaldığında bir tane daha alacaksın, bilindik markalarla aynı paraya gelecek. Veri kaybı da üstüne cilası.

Alıntıları Göster
    Şans işi , samsungda alsan bozulabilir.Ucuz diye ille 3 ay sonra bozulcak diye kaide yok.Çok emin konuşmayalım.

Almasına gerek yok 2 yıl garanti var
  • Eskiden güzel ssd incelemeleri oluyordu dayanıklılık testleri yapıyorlardı yabancı sitelerde falan şimdi yapan kalmadı. Şansa kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    TechManiacHDyoutube
    Test i recenzja SSD Intenso High Performance
    https://www.youtube.com/watch?v=yAqHXpUjsD4
  • ürünün diğer ssdlerden bir farkı olacağını sanmam. düşünmeden alırdım ihtiyacım olsaydı fiyat güzel. zaten 24 ay garantisi de mevcut.

piyasanın en güvenilir markasını da alsan 2.günde patladığı olabiliyor tamamen piyango işi. ssd konusunda markaya pek takmamak lazım. zaten alman üretimiymiş.
  • TLC
  • uygulamayı indirip ürünü beğeniyormuşsunuz yapın bakalım akşam ne olacak?oyun kurmak için güzel olabilir bu disk.veri kaybı gibi ekstrem bir durum olsa bile.tutup da arşivinizi koymayın tabi.arşiv için hdd tavsiye ederim akmaz kokmaz ve motoru kartı bozulacak da anca öyle gider ki öyle bile olsa veri kurtarma merkezleri var kart motor bulunabilir diyelim ailenizin kız arkadaşınızın resimleri varsa ve sene olmuş 2020 harici diskle yedek almıyorsanız.western green katır gibi makine yavaş ama sağlam.zaten arşivde hızı ne yapacaksınız.her şeyin bir kullanım amacı var.hızlı yaşa genç öl oyunlar için alınır bu cihaz iyi mi kötü mü tartışması yapmıyoruz.akşam sembolik de olsa bir indirim daha yaparlarsa almayanları dövmem için bana gönderiyorsunuz.
  • Arkadaşlar Dikkatli olun Hardrisk almayın Harddisk alın
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Yalnız arada "UFAK" bir fark var. Samsung öyle kolay kolay bozulmuyor.
  • teşekkürler video sayesinde lehçem gelişti

neyse güzel bir inceleme içini açmış. Phison S11 kontrolcü var. NAND çiplerinin markasını anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi anlık intel sandım

• Arkadaslar ps icin alsam. Uygun olur mu bu diski

• sanjii kullanıcısına yanıt
    Hocam bende toshiba almayı düşünüyorum 480 lik memnunmusunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Hocam bende toshiba almayı düşünüyorum 480 lik memnunmusunuz
    Gayet memnunum. Vatan bilgisayarda indirimde 376tlye almıştım. Okuma 450/ yazma 450 çalışıyor. 530 filan yazmışlar ama neye göre bilemedim. Siz alırsanız bilginiz olsun 450 yazma/okuma tıkır tıkır çalışıyor

Anakart üzerinde kullanacağınız soket önemli. Hızlı olana takıp kullanmanızı tavsiye ederim. Genelde nette anakartınızı yazarsanız detaylı soket bilgileri çıkar.

Ya bir de çok alakasız ama, doğum yılın 2001. Foruma üyelik tarihi 2006. 5 yaşında üye olmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 26 Kasım 2019; 17:43:12 >

• Bundan 2-3 Sene önce 120gb sandisk ssdye sahiptim, bilgisayar başında 4-5 saat çalışıp yorulduktan sonra 2 saat dinleneyim diye bilgisayarı kapattım. Uyanıp bilgisayarı açıp projeme devam edeyim derken oda ne? Bilgisayarın boot menüsünde disk görünmüyor, hiç yok, sanki bağlı değil. Diskin bağlantılarını temizlemeye vesaire çalıştım fakat boşa çaba sarf ettim, diski alalıda 4-5 ay olmuştu. İçinde proje dosyalarım olduğundan dolayı diski bir güzel parçalayıp çöpe attım. Sonra gidip daha pahalıya Corsair 120 lik ssd almıştım, hala canavar gibi çalışıyor.

SSD alacak arkadaşlara tavsiye:
    3-5 fazla verin veya aynı paraya daha az kapasiteli kendini kanıtlamış ssd disklerden alın. Ucuz kontrolcülere sahip disklerden uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.