< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 20 Kasım 2019; 12:54:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 20 Kasım 2019; 12:54:41 > |
hocam sen de hep şikayet ediyorsun bu ssd fiyatları niye düştü diye yatırım aracı değil ki bu düşsün de herkes rahat rahat kullansın herkes sevinsin
![]() |
para yok, ucuzunu alıyoz biz de ..
|
malum site,eşek marka ssd,zorrent :D bayılıyorum buraya ya
|
valla yav bu ssd fiyatları niye bu kadar düştü n11 de eşek marka ssd yi 480 e almıştım 960 gb olanı
stok yok gözüküyor ama fiyat 500 https://www.trendyol.com/intenso/int3813460-2-5-960gb-520-500mb-s-okuma-yazma-sata-3-ssd-p-32433673 |
3 ay sonra bozulup elinde kaldığında bir tane daha alacaksın, bilindik markalarla aynı paraya gelecek. Veri kaybı da üstüne cilası.
|
nand fiyatları düştüğü için ssd fiyatları da düşüyor.
dram fiyatları düştüğü için ram fiyatları da düşüyor. son 2-3 senedir nand ve dram fiyatlarındaki anormal artıştan dolayı algımız bozuldu ancak bu aslında normalde olması gereken bir şey eskiden de böyle olurdu. şimdi neyse ki normal fiyatlarına gerilediler (dram hala 2016'daki 2017'deki fiyatlarına gerilemedi ama yine de fena değil) |
Bundan 2-3 Sene önce 120gb sandisk ssdye sahiptim, bilgisayar başında 4-5 saat çalışıp yorulduktan sonra 2 saat dinleneyim diye bilgisayarı kapattım. Uyanıp bilgisayarı açıp projeme devam edeyim derken oda ne? Bilgisayarın boot menüsünde disk görünmüyor, hiç yok, sanki bağlı değil. Diskin bağlantılarını temizlemeye vesaire çalıştım fakat boşa çaba sarf ettim, diski alalıda 4-5 ay olmuştu. İçinde proje dosyalarım olduğundan dolayı diski bir güzel parçalayıp çöpe attım. Sonra gidip daha pahalıya Corsair 120 lik ssd almıştım, hala canavar gibi çalışıyor.
SSD alacak arkadaşlara tavsiye: 3-5 fazla verin veya aynı paraya daha az kapasiteli kendini kanıtlamış ssd disklerden alın. Ucuz kontrolcülere sahip disklerden uzak durun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Kasım 2019; 11:50:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|