Şimdi Ara

960 GB SSD 539 TL [hepsiburada]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intenso INT3813460 960GB 520MB-500MB/S 2.5" Sata 3 SSD
    Link --->
    www.hepsiburada.com
    Intenso INT3813460 960GB 520MB-500MB/S 2.5" Sata 3 SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/intenso-int3813460-960gb-520mb-500mb-s-2-5-sata-3-ssd-p-HBV00000P2U1X

Burada 499 TL fakat stok yok --->
    Trendyol.com
    Intenso INT3813460 2,5" 960GB 520/500MB/s Okuma/Yazma SATA 3 SSD 4034303023530 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/intenso/int3813460-2-5-960gb-520-500mb-s-okuma-yazma-sata-3-ssd-p-32433673

Yakında bir alana bir bedava verecekler kesin

Bu arada bu Alman firması --->
    www.intenso.de
    Solid State Drives | Intenso
    https://www.intenso.de/en/products/solid-state-drives

SSD hakkında detaylı bilgi --->https://www.intenso.de/sites/default/files/2019-10/en_solid_state_drive_internal_25_high.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 20 Kasım 2019; 12:54:41 >

• nand fiyatları düştüğü için ssd fiyatları da düşüyor.

dram fiyatları düştüğü için ram fiyatları da düşüyor.

son 2-3 senedir nand ve dram fiyatlarındaki anormal artıştan dolayı algımız bozuldu ancak bu aslında normalde olması gereken bir şey eskiden de böyle olurdu. şimdi neyse ki normal fiyatlarına gerilediler (dram hala 2016'daki 2017'deki fiyatlarına gerilemedi ama yine de fena değil)
    Bundan 2-3 Sene önce 120gb sandisk ssdye sahiptim, bilgisayar başında 4-5 saat çalışıp yorulduktan sonra 2 saat dinleneyim diye bilgisayarı kapattım. Uyanıp bilgisayarı açıp projeme devam edeyim derken oda ne? Bilgisayarın boot menüsünde disk görünmüyor, hiç yok, sanki bağlı değil. Diskin bağlantılarını temizlemeye vesaire çalıştım fakat boşa çaba sarf ettim, diski alalıda 4-5 ay olmuştu. İçinde proje dosyalarım olduğundan dolayı diski bir güzel parçalayıp çöpe attım. Sonra gidip daha pahalıya Corsair 120 lik ssd almıştım, hala canavar gibi çalışıyor.

SSD alacak arkadaşlara tavsiye:
    3-5 fazla verin veya aynı paraya daha az kapasiteli kendini kanıtlamış ssd disklerden alın. Ucuz kontrolcülere sahip disklerden uzak durun.
  • valla yav bu ssd fiyatları niye bu kadar düştü n11 de eşek marka ssd yi 480 e almıştım 960 gb olanı

stok yok gözüküyor ama fiyat 500
    Trendyol.com
    Intenso INT3813460 2,5" 960GB 520/500MB/s Okuma/Yazma SATA 3 SSD 4034303023530 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/intenso/int3813460-2-5-960gb-520-500mb-s-okuma-yazma-sata-3-ssd-p-32433673

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Kasım 2019; 11:50:17 >

• Bilgilerinizi güvenmediğiniz makinelere emanet etmeyin, fiyatı güzel olsada daha az belleğe sahip samsung evo serisini tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    hocam sen de hep şikayet ediyorsun bu ssd fiyatları niye düştü diye yatırım aracı değil ki bu düşsün de herkes rahat rahat kullansın herkes sevinsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yazık ülkemin vatandaşına, birşeylerin fiyatı düşünce isyan eder olmuş

ali'de 70 para birimi o ssd
    hatta 2 tblık olanı da 165 para birimi, düşünsene 165 tlye 2 tb alabiliyorsun

960 GB SSD 539 TL [hepsiburada]

• Niye şikayet edeyim memnun oluyorum. Ama bu SSD deki fiyat düşmesi diğer ürünlerde niye olmuyor onu diyorum. Yoksa çok iyi gelişme bir ara 1gb 1 TL modunda idik

nand fiyatları düştüğü için ssd fiyatları da düşüyor.

dram fiyatları düştüğü için ram fiyatları da düşüyor.

son 2-3 senedir nand ve dram fiyatlarındaki anormal artıştan dolayı algımız bozuldu ancak bu aslında normalde olması gereken bir şey eskiden de böyle olurdu. şimdi neyse ki normal fiyatlarına gerilediler (dram hala 2016'daki 2017'deki fiyatlarına gerilemedi ama yine de fena değil)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyiyse alalım :)

• Güzel fiyat. Ama kullanan var mı, sonradan sıkıntı çıkar mı ?

480gb Toshiba'yı 380tl aldım 1 hafta önce. Bu ismini duymadığım markalara güvensem kovalayıp alacaktım indirimde.

• ya şu para birimi muhabbetleri artık sıkmadı mı? ya dün sanki farklı moktuk bugün böyle olduk. dün de fakirdir, bugün de fakiriz. bi adamın suratına "fakirsin sen fakirsin fakirsin sen fakirsin" demekle ne ele geçer. herkes tutturmuş bi yol, bekliyor. biri gelsin de bizim elimizden tutsun, ee, uçalım. var mı böyle bi dünya. milletin dedesi çalışmış, kurmuş fabrikasını çatır çatır çalışmış, torunu rahat yaşıyor. bizimkiler tarla sürmüş karnını zor doyurmuş, şehirdekiler memur, devlette kafa sallamış maaş almış, devletmiş milletmiş aklının ucundan geçmemiş, bi kısım fabrikada çalışmış onlarda hiç parasına yormuşlar kendilerini. her dönemin kaymakçı tabakaları hapur hupur yemiş, zıkkım olsun.

bi insana bin kere fakirsin dersen o adamın zengin olacağı varsa da olamaz.

neyse yav, varsa imkanınız gidin avrupaya paraları değerli, her şeyi alırsınız. hiç bi şeyiniz eksik olmaz. haftada bir sistem değiştirir, haftada bir yeni televizyon alırsınız. televizyonlar 100 lira sistem kurmak 250 lira gibi düşünün üfff.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

valla yav bu ssd fiyatları niye bu kadar düştü n11 de eşek marka ssd yi 480 e almıştım 960 gb olanı

stok yok gözüküyor ama fiyat 500
    James Donkey mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yazık ülkemin vatandaşına, birşeylerin fiyatı düşünce isyan eder olmuş

ali'de 70 para birimi o ssd
    hatta 2 tblık olanı da 165 para birimi, düşünsene 165 tlye 2 tb alabiliyorsun

Otomobil piyasasına girersen daha çok kafayı yersin hocam para birimi muhabbetinde. Bilişim ürünleri zaten yediriyor gerçi ama nereye el atsan hepsi insanı hayattan soğutuyor TL'nin değersizliği yüzünden.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    sadece tl'nin değersizliği değilki. hükümetin topladığı haraçlar, üstüne uyanık vatandaşın da vatandaşı öpmeye kalkması ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sadece tl'nin değersizliği değilki. hükümetin topladığı haraçlar, üstüne uyanık vatandaşın da vatandaşı öpmeye kalkması ...
    Evet tabiki, hepsi birleşiyor. Başkalarının normal ve rutin olarak rahatlıkla alabildiği herşey bizde "lüks" veya özel tüketim olarak sınıflandırılıyor görmemişler yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

James Donkey mi

Alıntıları Göster
    malum site,eşek marka ssd,zorrent :D bayılıyorum buraya ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

James Donkey mi

Alıntıları Göster
    he ya o eşekten aldım :)
  • Nereden buluyorsunuz bu markaları yahu?

intenso ne Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Nereden buluyorsunuz bu markaları yahu?

intenso ne Allah aşkına.
    para yok, ucuzunu alıyoz biz de ..

• Satıcı HB olunca 2 yıl garanti var diyip alınır ama... Bilinmedik satıcı bilinmedik marka olunca.. Yine de yaradana sığınıp alınası geliyor Cuma günü bi indirim daha yaparlarsa ben alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.