Şimdi Ara

97-98-99 model V.w. Polo mu 98- 99 model Hyundai Accent 1.5 GLS mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ilk aracım olacak. Benim için önemli olan temel birkaç şey var ancak arabalar hakkında hiç tecrübem olmadığı için siz bilgili abilerime danışmak istedim.
    22 yaşındaki üniversite öğrencisi için az yakan ve mümkün olduğunda güvenlikli sanayiyle beni haşır neşir etmeyecek, cebimi yakmayacak bir araç arıyorum. Aralık- ocak ayında almayı düşünüyorum.

Son olarak fiyat aralığım 13-14 bin arası sınırları zorlarsam 15 de olur gibi. Ancak birkaç ay aç gezerim herhalde.. Bu fiyat aralığında bu araçların temizini sorunsuzunu bulabilir miyim bilmiyorum..

Önerilerinize çok ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim.

• Ben opel corsa b kullanıyorum ve öneririm. Bu araçlardan arasından ise bilmiyorum temizi var mıdır o paraya ama polo derim.
  • İki araç arasından accent derim. Temizini bulursanız tadından yenmez. Parçası vs ucuzdur.
    Polo da çok güzel araç ama genelde hırpalanmış oluyorlar. Temizlerine de çok para istiyorlar.

Aman diyim o paralara dizel araçlara bulaşma. Şuanki balon pazarda o paraya bulacağın dizel noterden eve götürmeyebilir seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciye polo gider 206 kalos bu iki aracada bakın accent az yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • accent iyidir herhalde
  • @fa229

Opel Corsayı gerçekten öneren çok. Ancak bana görüntü olarak çok küçük geliyor, içinin genişliğini bilmiyorum gerçi.. Kamyondan dolmuştan çok çekerim gibi geliyor üstüme sürmeler sıkıştırmalar falan olmaz mı ? İlk aracım olacak bunlar saçma düşünceler de olabilir sizin için. Benim dışardan izlenimlerim bunlar.

@applem26

Öneriniz için teşekkür ediyorum. 4 kapılısı yok galiba c2 nin ?

@Huka Sampos

Ben de gerçekten çok seviyorum accenti. Ucuzluğundan ziyade görüntüsü de çok hoşuma gidiyor. Siz kullandınız mı accenti ? Önerileriniz neler, alırken kontrol etmem gereken şeyler nelerdir ?

Dizele bulaşmamam gerektiğinin farkındayım. Teşekkür ederim.

@APPY038

206 buldum bir tane 98 model ama içeri ses almasından yakınanlar çok. o da aklımın bir kenarında duruyor. Chevrolet de piyasadan çekildiği için hiç cesaret edemem Kalos'a. Önerileriniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: non curo

@fa229

Opel Corsayı gerçekten öneren çok. Ancak bana görüntü olarak çok küçük geliyor, içinin genişliğini bilmiyorum gerçi.. Kamyondan dolmuştan çok çekerim gibi geliyor üstüme sürmeler sıkıştırmalar falan olmaz mı ? İlk aracım olacak bunlar saçma düşünceler de olabilir sizin için. Benim dışardan izlenimlerim bunlar.

@applem26

Öneriniz için teşekkür ediyorum. 4 kapılısı yok galiba c2 nin ?

@Huka Sampos

Ben de gerçekten çok seviyorum accenti. Ucuzluğundan ziyade görüntüsü de çok hoşuma gidiyor. Siz kullandınız mı accenti ? Önerileriniz neler, alırken kontrol etmem gereken şeyler nelerdir ?

Dizele bulaşmamam gerektiğinin farkındayım. Teşekkür ederim.

@APPY038

206 buldum bir tane 98 model ama içeri ses almasından yakınanlar çok. o da aklımın bir kenarında duruyor. Chevrolet de piyasadan çekildiği için hiç cesaret edemem Kalos'a. Önerileriniz için teşekkürler.

Kullandım. Ön göğüste çatlak oluyor alırken dikkat edin bir de benzin pompaları çabuk arızalanıyor. Aracı benzinde kullanın biraz sonra tekrar çalıştırın. Gaz yememe vs. oluyor mu diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    98 Opel Vectra B 2.0 GLS Nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    98 Opel CORSA 1.4 GLS Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az yaksın diyorsa polo ALMA!! ama onun dısında her ne kadar bana masraf çıkarsada seviyorum keratamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.