Merhabalar, Bu arabalar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Yakıtı hakkında az çok tahmin yürütebiliyorum. Araç LPG'li zaten. Diğer donanım şöyle otomatik vites, çift hy, abs, klima, hidrolik direksiyon, sunroof, çelik jant, 16 inch lastik. Benim gördüğüm bir deri koltuklar bir de cruise control yok IES'e göre. Başka bir farkı var mı bildiğiniz. Araç 160 binde. Sol ön çamurluk ve bagaj kapağı değişmiş sahibinin söylediği kadarıyla. Tamponlar önemli değil zaten. Çamkıran Honda'ya götüreyim diyorum. Başka İzmir'de götürülebilecek özel servis yada iyi bir usta var mı, tavsiye eder misiniz? Bir de aracı alırsak, nelere hemen el atalım? Bakımını yaptık diyor sahibi ama ne kadar güvenilir soru işareti. Trigger'i, filtreleri, yağını filan değiştirmek sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. İmkanlarımızı aşıp (kredi çekerek) aracı alacağız Allah nasip ederse. Bu dediğim bakımlar bana neye mal olur? Yağ, filtre çok tutmaz diye tahmin ediyorum ama, triger işçilik ile beraber tahmini neye mal olur? Bir de bu arabalar nerede üretilmiş? İngiltere'den mi ithal?
Araca 12500 YTL diyorlar. 160 bin demiştim ama kilometresi ile oynanmış aracın . Servisten biraz önce öğrendim. 2004'te 240 binlerde filan servise gelmiş. Aslında sevmediğim şeyler. İnsanlar para için... neyse. Artık kaçtır kimbilir? Pazarlık için kullanırım. Eğer araç diriyse kilometresi çok farketmez diye düşünüyorum. Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Herkese sevgiler, saygılar ve kazasız günler.