Bildirim
97 corolla 50 ytl lik lpg ile 317 km nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
normal bence.
ben imzadaki araç ve kitle 50 ytl ye 330 km gidebiliyorum en fazla. -
Bende 97 model honda civic 1.4 var. 26 litre lpg ile şehir içinde 250 civarı, uzunyolda 350 civarı gidiyorum. Senin yaptığım km gayet normal. Unutmakim lpg tüketimi benzinden fazladır. Bizim kazancımız lpg'nin ucuz olması. Ama son f,dönemde gelen hızlı zamlar düşündürüyor. -
gayet normal bir değer -
arkadaşlar lpg yi taktırdığım yer de kiti taktıktan sonra deneme amaçlı 20 ytl lik lpg almış bende aracı teslim aldıktan sonra fullettirdim(kırmızı yanıodu cunku) 29 litre aldım.. depo bitti tekrar fullettirdim 38 litre aldı yani 63,500 ytl tuttu.. yani ben ılk teslım aldıgımda tankın ıcınde 9 lıtre lpg varmış demek oluyoki ben ıcınde kalan ve benım sonradan aldıgımla 317 km yaptım.. sımdı aldıgım 38 litreyle 317 km gidersem cok yakmıs olacagım..biraz karıstı gıbı ama kusura bakmayın.... -
istasyondan istasyona fullerken fark olabiliyor. yani mesela bi istasyonda fullediğinizde 2 lt eksik, diğerinde tam pompalayabiliyor. o nedenle tüketim hesabını fulleyerek yapmayın. size tavsiyem, lpg tankı tamamen boşalana kadar kullanın, boşalınca 10 yada 20 ytl'lik gaz alıp kaç lt aldığınızı not edin. arabayı tekrar lpg ışığı yanana kadar kullanın yaptığınız km tam doğru sonucu verecektir.
yeni taktırdığınız için bilgi olması açısından söylüyorum. benzinle yakaladığınız tüketim değerinin yüzde 20 fazlası bir tüketim lpg için normaldir. daha fazla yakıyorsa servise götürüp tekrar kalibre ettirmeniz gerekir. -
1 lt ile yaklaşık 11 km demek. sehir içi ise süper. ortalama ise normal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X