Dominos en kötü pizzacı bence, hem malzemeyi az koyarlar hem de hamuru çok şişirme yapıyorlar, üstüne pahalı. Onun yerine bölgendeki çok bilinmedik restoranlardan söyle 5 kat daha iyi yapar. |
97 liraya minicik pizza yedim (2. sayfa)

-
-
dominos zaten kötüydü şu an çöp² modunda pizza yapıyor. akıllı olun ordan pizza söyleyip tokatlatmayın kendinizi.
-
Kazık geçenlerde istanbula gelmeden önce muğla akyakadaydım 89 tl ye çok lezzetli bir pizza 55 tl ye 33cl bira yiyip içtik. Ve bunu denize karşı yaptık. Pizza bu boyuttaydı ama kızla bana yetti. Ayrıca bu pizzaya 10 tl bile çok hamura bak pizza demeye 3.5milyon şahit toplamak lazım
Yemek yerken keyif alın tıka basa doymayı düşünmeyin. Orta doğu toplumları karın doyurma odaklı. Hayattan nasıl zevk alınır hiçbir fikirleri yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dominos pizza sarımsak kenarlı 😞
Dominostan bi şey yemişsin orası kesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeterli dini eğitim almayınca böyle oluyor. dünya hayatına bu kadar değer verme. her şeyi bu dünyadan ibaret görme bu işin bir de ahiret hayatı var. burada zevk sefanın heva ve hevesinin peşinden gidersen öbür dünyada hesap veremezsin sonuçları ağır olur. iman etmeyenin zenginlik içinde yaşaması islam'ı doğruluğunu gerçekliğini zerre kadar değiştirmez. onun için dünyaya bel bağlama. seni kurtaracak olan iman ve ibadet.
-
Bu kadar zamlardan sonra ben artık dışarıdan birşey yemiyorum :) Bulunduğum bölgede nerede baksan 20 restorant kapandı.. Fast foodlar hep dolu anlam veremiyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 19 Ocak 2023; 19:20:26 > -
sarımsak kernarlı bu mu oluyo afedersin güvercin dekor yapmış yanlara :d
Dünya hayatına bu kadar değer verme diyen sizler gibiler olsun ve seslerini çıkarmasınlar diye dinler var zaten. Günümüz Türkiye'sinde de bu yüzden bu kadar din pompalanıyor.
Çok fena ters tepti tabii orası ayrı mesele.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fastfood'lar bağımlılık yapıyor çünkü, alkol ve sigara çok pahalı olmasına rağmen içildiği gibi fast food'da da böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampüste bunun 1.5-2 katını 45tlye yapıyorlar. Öğrenciye hitap eden mekanlar da yiyin her zaman özellikle merkezdeki dükkanlar çok pahalıdır
benzer bir durum yaşamıştım geçen aylarda, hayatım boyunca hiç bu kadar aptal yerine konulduğumu hatırlamıyorum. o gün bu gündür bir kere bile dışardan pizza söylemedim.
-
Yemeksepeti sağolsun kocaman büyük pizzayı 35tlye yiyoruz herzaman devir sıkıntılı kuponları kovalayın.
-
tek umudum dediğin gibi yaşıyorsundur umarım çünkü bu lafı söyliyen insanların %99.9 bu eroini diğer insanlara yutturmaya çabalıyan din torbacıları oluyor. O bu dünya yalan felan diyen tipler de sinema perdesinin arkasında " boş hep" dedikleri nimet ve zevkleri sonuna kadar yiyen tipler. Hazır millet perde de oynayan " dini eroini ve öteki dünyada ki hurilerin güzellikleri " cepterını dinlerken perde arkasında götürürler işi.
-
Fırsatçılık + asgari ücret + maliyetler + düşük dolar kuru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hee türlü zincir olmayan pizzacı kursan Türkiye de bu pizza yine 97 lira yapmaz
Öğrenciyken rahatça pizza alabilirken, şu an alamıyorum. Biri demişti hakikaten de coğrafya hep kaderdi, artık keder oldu.
-
italyanlar bunu görse totosuyla güler. Maalesef ülkenin geldiği durumun özeti.
Biri yazmış fırsatçılık falan filan arkadaşım devlet ne güne duruyor.
Böyle saçmalıklar olmasın istiyorsanız oylar TİP e bekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 20 Ocak 2023; 13:39:15 > -
Hala pizza yiyipte pizza sektorune para kazandiranlara mustahaktır. O fiyatlara daha iyi alternatifler var, protein yemek varken hamur yiyiyorsunuz ayni fiyata. Bu pizza dandik gerci suan eli yuzu duzgun bir pizza 130 lira civarinda. Bu pizzayi kim yaptiysa zorunluluktan calisiyor ve isini sevmiyor. Karsisindakini boyle dandik bir pizzaya para odettiği için gunah islemis oluyor. Isini seven birisi bu pizzayi pakete koymaya utanir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 20 Ocak 2023; 15:17:59 >
Marketten 2 tane Dr. Oetker pizza alsan hem daha ucuza geliyor hem de daha çok pizza yemiş oluyorsun.
20 Ocak 2023 itibariyle ₺47,92 tanesi:
https://www.migros.com.tr/droetker-guseppe-supreme-extra-karisk-pizza-415-g-p-10be10c
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X