< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
97 liraya minicik pizza yedim (3. sayfa)
-
-
kanki 1 kişilikmi bu tavsiye edermisin 3 kişi için 2 adetmi almak lazım
-
Dominos ilk başlarda inanılmaz bol malzemeliydi, büyük pizzaları vardı ve nispeten ucuzdu; ne olduysa oldu, artık bedava verilse yenilmeyecek kıvama geldi maalesef. Paranıza yazık, gidin 2 lahmacun bir ayran söyleyin daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Ocak 2023; 22:29:55 > -
1 kg bonfile mi kıymamı 100 tl yi geçmeyen burada kıyma 170 tl bonfile 350 siz nerede yaşıyorsunuz?
-
-
tavuk bonfile demek istemiş arkadaş. et bonfileyi düşünemez olduk 😢
-
Bundan 7 sene önce dominos 'tan 17 tl 'ye 3 küçük pizza aldığımı hatırlıyorum. vay be nereden nereye...
-
Gnctrkcll koduyla 19 liraydı büyük boy sucuklu pizzasını ofiste iki günde bir yerdim
Migrosta 1 kg sucuk 365 tl olmuş, ekonominin ansını bellediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur.
AKP ZİHNİYETİ DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR...!!
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Xpower38 chplimisin yiğen
-
Evde patates püresi yaptım patatesi tereyağı sütü kaşar rendesi yakılan gaz derken 60 TL gibi bir maliyeti oldu diye hesapladım. Evde yaptığın basit bir şey bile böyleyse artık ne diyelim bu adamların birde eleman dükkan yakıt giderleri filan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60tl tutamaz ve onlar senin aldığın fiyattan almıyorlar o ürünleri.
Mado’da bir hesap:https://eksisozluk.com/img/3opazdq5
Dün bizim köy yolunun üzerindeki kasap ve restaurant karışımı yerde adamla biraz muhabbet ettim. Fiyatların yükselmesinden o da ekonomiyi gösteriyor. Bir de dedim ki 200 metre ileri deki göl kenarındaki dükkanlar da fiyatla nasıl? Dedi ki orada köftenin 1 porsiyonu (4-5 tane) yediğine burada 1 kilo(25 tane) yersin. Aradaki fark biri göl manzaralı diğeri dere-yol kenarı. Yani parayı mantıklı kullanmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu dominos iyice isin cılkını cıkarttı. para yedirmeyin sunlara. caniniz pizza cektiyse migrosta fırınlayip pisirip 10 dkda satiyorlar, 35 lira civariydi en son yedigimde. bayagi da doyurucu, guzel tadi. icecegiyle vs tas catlasa 50 liraya geliyor buyuk boy pizza. tek eksisi sadece elden satis yapiyorlar, benim gibi sanal marketten almayi denemeyin dondurulmus sekilde gonderiyorlar
pizza hut turkiye pazarindan cıktıgından bu yana iyice isin cılkını cıkarttı dominos. bundan 15 sene once ankara pizza hutta 15 liraya sınırsız kola pizza yaptigimi hatirliyorum. ekonomiden bagimsiz dominos pizza hut turkiye pazarindan cıktıgından beri fiyatları asırı yuksek tutuyor. bundan 5-6 sene once dahi buyuk boy pizzayi 50-60 liraya satiyorlardi, o da klasik menuler. bizim millet de bunlar yuzunden pizzayi luks pahali bir yemek saniyor sasip kaliyorum
para yedirmeyin sunlara ciddi diyorum. evde yapin ya da ogrenciyseniz, vaktiniz yoksa, fırınınız yoksa ya da hamur acmayi bilmiyorsaniz gidin migrostaki pizzadan alin. bayagi buyuk bir sey zaten tek kisi zor bitiriyorum tıka basa doyarak.
daha once forumda konusu acilmis, merak eden varsa baksin: https://forum.donanimhaber.com/migros-gel-al-orta-boy-pizza-14-9--147002084
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 21 Ocak 2023; 14:53:41 >
-
Pizza demişsinizde bu bildigin Pide..
Dominos bildigin Pideci açmış Pizza diye itelio millete.
Little Ceaser's - papa johns - pizza hot-pizza bulls genelde bunlar gerçekten büyük ve hakiki pizza üretiyor.
Diger markalar Pide yapıyor:D
Yalnız Almanyadan - Hollandadan gelen birine bile 5 dolara o resimdeki gibi birşey getirirseniz sizi çok fena rezil eder orda.
Dolar euro kazanan eu vatandaşı için bile 5 dolar çok. Adamların Türkiyeye gelme amacı zaten 1-2 dolara kebap - pizza - döner yemek için geliyor
Adamlarn ülkesinde bu ürünler 5-10 dolar arasi.
Türkiyeyi sevdiklerinden gelmiyorlar yani. Ucuz oldugu için geliyolar:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 21 Ocak 2023; 15:18:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X