Şimdi Ara

97 model 1.4 polo sportline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa yazıyorum , yardımcı olursanız sevinirim..

sahibinde 97 polo alacam ve özellikleri aşağıdaki gibi:

-abs
    -sürücü hava yastığı
    -1.4 16v
    -klima
    -sunroof
    -11.000 YTL
    -100.000 km

bide , servise götürdüm kapıda boya var dedi motor sağlammış...

sizce uygun mu??

• Bende de aynısı var. Güzel ve seri bir araçtır.. Fiyatı uygun. Yanlız 90 bin bakımı yapılmış mı? Bi yetkili servise göstermende fayda var.
  • 100.000 bakımı yapılmış arabanın evraklarını gösterdi....serilik konusunda haklısın deneme sürüşü yaptım gayet seri ama duyduğuma göre parçaları pahalıymış..ee gülü seven dikenine katlanır benzin sarfiyatı nasıl bu arada
  • biraz fazla tüketiyor ama idare eder. performansı çok iyi bir önceki arabamdı. 1.6 motorlu compactlardan daha iyi performansı var özellikle kalkışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weber -- 1 Aralık 2005, 11:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: borbor

100.000 bakımı yapılmış arabanın evraklarını gösterdi....serilik konusunda haklısın deneme sürüşü yaptım gayet seri ama duyduğuma göre parçaları pahalıymış..ee gülü seven dikenine katlanır benzin sarfiyatı nasıl bu arada

Ee seri olacak tabii 100 hp motor var.
    Parça olayında haklısın pahalı ama parasına göre de kaliteli .. Bakımlarını usta ellerde yapıldığında çok fazla masraf çıkartmıyor. Ben ilk aldığımda sanaiye götürüyordum. Sonra baktım ayda 1-2 sanayiye gidiyorum.. Kızdım, Yetkili servisine (doğuş oto) götürdüm. Ondan sonra servisin yolunu unuttum. Arada bi yağına suyuna bakıyorum sadece o kadar. Şubatta 105 bin bakımı var. Ona götüreceğim. (15.000 km / 1 yıl periyotlarla bakım yapılıyor. sanayi ustaları 10 binde bir derler inanma )

Yakıt a gelince. Kullanıma göre değişiyor. Biraz sakin kullanmak lazım.
    ortalama ş.içi 500-530 civarı
    Ş.dışı 700-800 civarı. (Bu yaz ist-antalya gittim. 4 kişi +ful bagaj +klima + (yol çalışmaları ve kamyonlar yüzünden yolun epey kısmını 1-2 viteste gittim.) tam 1 depo harcadı. 720 km.

• quote:

Yakıt a gelince. Kullanıma göre değişiyor. Biraz sakin kullanmak lazım.
    ortalama ş.içi 500-530 civarı
    Ş.dışı 700-800 civarı. (Bu yaz ist-antalya gittim. 4 kişi +ful bagaj +klima + (yol çalışmaları ve kamyonlar yüzünden yolun epey kısmını 1-2 viteste gittim.) tam 1 depo harcadı. 720 km.

hocam bu arabanın depo kaç litre benzin alıyor?
  • Hocam araç iyi gibi...

ben abs'siz airbag'siz polo 1998 2k'yı piyasası 12-12,5 iken 10.000e aldım. 1.6 klima yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • He bu arada beyler bakımları nerde kaça yaptırıyorsunuz.

Bende bıktım sanayiden. 93.000 de benimki ama bazen kafa falan sallıyor zannedersem aldığım herif pis bir yerden falan benzin almış zamanında sanayidede bakmamışlar filtreye öyle geldi bana. Bi doğuşa falan götürsem full bakım içinne kadar isterler. Mesela Bagaj lambası yanmıyor gösterdim elektrikçiye bunun butonu kilit mekanizmasının içinde kilit bul ben takarım dedi.

Şimdi ustaya da pek güvenilmiyor. Antifiriz falan da koydurmadım daha. Mesela Kilit için, Opel Misali 100 Milyon Fiyat çekerler mi? yada bi antifiriz için 30 Milyon?

Rekor Oto'da falan yaptırsam veya Acarlar... Kararsızım beyler yardım!!

500 Milyon Fiyat çekip Yağ koyduk yağ katkısı koyduk, Silecek suyunu tamamladık, onu koyduk, bunu koyduk diye sayacak bir yer istemiyorum...
  • O araçta 100Hp motor olmaması lazım...

1996 da VW nin yeni motoru gelmiştiki 1.6 100HP idi...

1.4 motor anca 75 BG dir...

97 model araç fiyatı fazla bence...
  • 1.4 lerin iki çeşidi var zaten 75 ve 100 BG

Benim alacağım 100 BG
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

O araçta 100Hp motor olmaması lazım...

evet doğru demişsin 100 hp değil 101 hp ...
  • bu arada bu arabanın kaportası iyi ise , motor anlattığına göre iyi düşünmeden al , çünkü bedava
  • Depo 45 lt alıyormuş fakat buna artı olarak yedek deposu olduğunu söyledi eleman

ama onun kaç lt olduğunu bilmiyorum ....
  • Aslında biraz çekindim ..

Satacak olan arkadaş bikaç modifiye yapmış ön-arka tampon , abarth eksoz (sanırım böyle yazıllıyo )

daha doğrusu motordan korktum yani hor kullanılmıştır diye ama 2 servise götürdüm gayet iyi dediler bide

arabayı test sürüşü yapınca ii olduğuna karar verdim
  • Yedek deposunun olduğunu bende biliyorum ama tam olarak şudur diyemem litre olarak , 3-4 litre civarındadır tahminim ...

Bu arada volkswagen motorundan korkma dostum , istediğin kadar hor kullan çok büyük boyutlarda yaralar almazsın anlattığına göre arabanın olumsuzluğunu göremedim , servise de girip çıkmış bence alınabilir ...
  • Teşekkür ediyorum yorumlarınız için arkaaşlar , aldığımda fotoğrafları sizle paylaşacam...
  • bekliyoruz bu arada da bende 97 6n 1.6 var mavi
  • Gönül isterdi 1.6 100 Bg olsun ama napalım bunada şükür
  • Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız ii günlerde kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

O araçta 100Hp motor olmaması lazım...

bencede fiat fazla gibi biras..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.