Bildirim
'97 TypeR Civic Fully Upgrade. RM.
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
Şu an aracım ulaşabileceği en iyi değere sahip. Tüm modifiye parçalar mevcut. Araç 406 hp , 888 kg.
Şimdi ben save dosyasını silip tekrar başlasam ve bu araca RM çekip sonra mı parça eklesem yoksa bu haliyle mi RM yapsam daha iyi olur ?
performans için soruyorsan önce yada sonra rm yapman bir şeyi değiştirmez,
ama parçalara kullandığım parayı boşa harcamayayım diye soruyorsan önce rm yap sonra takılabilecek parçaları tak
üstelik saveni silme, silersen en baştan başlarsın.
saveni harici bir belleğe yedekleyebilirsin. -
Rm ne oluyor arkadaslar terimlerde acemiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jajabo
Bir fikrim yok ama re-make olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: jajabo
race mod dostum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
rm yarış modifikasyonu demek . Örnegin ben evo IX aldım yarış modifikasyonu yaptım sonra araba güçlendi adına RM de kondu.Yanlış hatırlamıyorsan 17 tane yarış modifikasyonu yapılabilir araba vardı. -
Nasil rm yapiliyorki
bu save dosyası nereden siliniyor acaba? ben araçlara modifiyeyi yaptım da yaptım, bir sürü param boşa gitti, ayrıca araçları yolda kontrol etmesi imkansız oldu. bu oyunu nfs kafası ile oynamamak lazımmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
bu save dosyası nereden siliniyor acaba? ben araçlara modifiyeyi yaptım da yaptım, bir sürü param boşa gitti, ayrıca araçları yolda kontrol etmesi imkansız oldu. bu oyunu nfs kafası ile oynamamak lazımmış
Ps3' save data bölumunden gt5 dosyasini silip yeniden baslayabilirsiniz. Ya da modifiye ayari icin tavsiye alin ben civic viraj almiyor diye yardim istedim sagolsun arkadaslar ayarlari soyledi ve yaptim artik cok rahat oldu. Nfs gercek disi ve abuk bir oyun gt cok daha gercekci ve saglam virajda frene asilmak lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
bu save dosyası nereden siliniyor acaba? ben araçlara modifiyeyi yaptım da yaptım, bir sürü param boşa gitti, ayrıca araçları yolda kontrol etmesi imkansız oldu. bu oyunu nfs kafası ile oynamamak lazımmış
Ps3' save data bölumunden gt5 dosyasini silip yeniden baslayabilirsiniz. Ya da modifiye ayari icin tavsiye alin ben civic viraj almiyor diye yardim istedim sagolsun arkadaslar ayarlari soyledi ve yaptim artik cok rahat oldu. Nfs gercek disi ve abuk bir oyun gt cok daha gercekci ve saglam virajda frene asilmak lazim.
teşekkür ederim. aynen dediğiniz gibi nfs ile arasında uçurum var. hele yüksek hızda kontrolü kaybedince o tekerleklerden gelen cırlama, aracı toparlamaya çalışırken daha da bağırması falan aşmış gerçekten.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- god of war chains of olympus psp türkçe yama
- fc 24 çevrimiçi bağlantın kesildi ev ağını kontrol et
- fm 24 galatasaray taktik
- wheel up tuşu
- fm 24 kayıtlı oyun yüklenemedi
- minecraft hile
- gta 6 haritası
- sims 4 para hilesi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta v hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X