Şimdi Ara

970 evo plus'a en yakın muadil sx8200 pro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma XPG SX8200 pro modeli geliyor. 500 gblık m.2 ssd almayı düşünüyorum ama 970 evonun 900 liraya yakın fiyatı soğutuyor. xpgnin bu modeli ise 970 evoya en yakın ve tasarımsal olarak performans olarak en yakın gösteriliyor. Herkes bu m.2 yi tavsiye etmiş fiyat olarak. Sizin düşünceleriniz neler ?

Bu m.2 modeli öyle bi nam salmışki hatta yurt dışı forumlarında 970 evoya rakippp, samsung tedirgin olmalımı artıkkk vs vs diye başlıklar açılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum 2. Öneri olarak da mp510 da olabilir mi?

• Dediğiniz modeli yanlış bişey söylemek istemem bilmiyorum ama gerek yurt içi ve dışında 970 evo ve evo plus rakibi olarak benim dediğim ssd gösterilmiş. Adatanın ise tayvanlı ve ssd konusunda güven veriyor olması samsunga alternatif olarak baya tahrik edici. Bide forum üyeleriyle görüş paylaşımı yapmak istedim bakalım ne diyecekler

• Ben 2. disk olarak(oyunlar için) 11 Kasım'da 1TB olanını aldım.930 TL'ye gelmiş oldu.Takıp sürücü adı atadım ve test yaptım.Sıcaklık değeri de ekte.970 evo plus'a en yakın muadil sx8200 pro ?
  • Çok iyiymiş hocam. Hayırlı olsun. Ama ben bu ssden vazgeçtim gibi. Crucial p1 ssd alıcam veya mx500 sata 2.5 1tb lık olanı alıcam. Nedense crucialı deneyimlemek istedim acayip. Bakalım belki xpg gene düşünürüm. Değerleri paylaştığınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Çok iyiymiş hocam. Hayırlı olsun. Ama ben bu ssden vazgeçtim gibi. Crucial p1 ssd alıcam veya mx500 sata 2.5 1tb lık olanı alıcam. Nedense crucialı deneyimlemek istedim acayip. Bakalım belki xpg gene düşünürüm. Değerleri paylaştığınız için teşekkür ederim
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.