Şimdi Ara

97d server aciyorum iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle mrb ben veysel eskiler nckm den tanlr siniz artik eski oyunlari bulmak imkansiz mu online olme noktasina gelmis bulunmakta ve ben eski gunleri cok arlyorum ben server acmaya karar verdim ve eski oyunculari bekli orum ve tartismaya acigim hey gidi gunler hey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site revenge-mu.esy.es. 1 aydir test ediorum sikinti yok eski oyunculari bekliorum server tanitimi yapilAcak tlr.

• hayırlı olsun başarılar
  • Suan test insallah uzun soluklu olur bekliyorum butun deyerli arkadas larimi.

• http://185.26.144.88/MuOnline-News.html

Saka gibisiniz kimse anlamayacak saniyorsunuz veysel burak ayni muhitin cocuklarisiniz 06 yas gurubu gibi konusmalar yazişmalar cidden nasi bir hayel dunyaniz var anlamiyorum yada ne aliyorsunuz bu kafa icn..

Sizi kendi halinize bırakiyorum... nasil olsa geminize ilk baltayi kendiniz vurup kendi kendnize suclu ararsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTcMuonline

http://185.26.144.88/MuOnline-News.html

Saka gibisiniz kimse anlamayacak saniyorsunuz veysel burak ayni muhitin cocuklarisiniz 06 yas gurubu gibi konusmalar yazişmalar cidden nasi bir hayel dunyaniz var anlamiyorum yada ne aliyorsunuz bu kafa icn..

Sizi kendi halinize bırakiyorum... nasil olsa geminize ilk baltayi kendiniz vurup kendi kendnize suclu ararsiniz.

bu kacinci hesabin insanlarda yuz olur Ben Bisey demek istemiyorum seni tanimiyorum konuyuda kardesim acmis kaldiki istedigim kadar acar kaparim sana ne sen kimsin benle bu seviyede konusuyorsun cocuk herkez Hadini bilsin sen ilk clinete keylogger koyup milleti tokatlamaya kalkma

• Dün himmet kardesim kursun yardim etsin diyordun simdi tanimiyorsunuz garip veysel iftira atarsinda bu kadar sanmiyordum.
    Her neyse dedigim gibi sizi kendi halinize bırakiyorum

Attigin iftiradan zarar goren bir tane insan gosterirmisin ? sana sunucu acma diyen yok heer gün ac kapat banane sizin gibi adamlar olmaliki kalite kavramini insanlar kavrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz-Mu 97d Server duyuru
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dün himmet kardesim kursun yardim etsin diyordun simdi tanimiyorsunuz garip veysel iftira atarsinda bu kadar sanmiyordum.

Attigin iftiradan zarar goren bir tane insan gosterirmisin ? sana sunucu acma diyen yok heer gün ac kapat banane sizin gibi adamlar olmaliki kalite kavramini insanlar kavrar

bu kisi degsik hesablardan girip milleti kandirmaya calisiyo millet ogrensin bilsin is yapmasin boyleleriyle

• quote:

Dün himmet kardesim kursun yardim etsin diyordun simdi tanimiyorsunuz garip veysel iftira atarsinda bu kadar sanmiyordum.

Dostum veysel benim benim kimseden yardim falan istemedim kaldiki yardim neden istemeyim senden benim seninle herhangi Bir hukukum so konusu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Dostum veysel benim benim kimseden yardim falan istemedim kaldiki yardim neden istemeyim senden benim seninle herhangi Bir hukukum so konusu degil

Arkadas ismimi kullaniyor yapacak bisey yok galiba burak kardesim

• kusura bakma arkadas o zmn

+ Hepiniz ayni muhitin cocuklari deyilmisiniz belki yanliş isim kullanmis olabirim ama dediklerim gecerlidir burak karekteri dusuk bir insandir.
    Herneyse işiniz iş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 18 Mayıs 2015; 21:37:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.