Şimdi Ara

98-99 MEGANE 1.6 İ 8 VALF ARACI OLANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENZİNDE YAKIT TÜKETİMİNİZİ YAZARMISINIZ.BENİMKİ 0.37 KRŞ KMDE.KİMİSİ NORMAL DİYOR KİMİSİ FAZLA DİYOR ARABAYIDA FAZLA ELLETMEK İSTEMİYORUM TÜKETİMLERİ YAZARMISINIZ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

1998-1999 Renault Megane 1.6 i 8 Valf: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş

Siz 1998-1999 Renault Megane 1.6 i 8 valf modelini satın almayı mı düşünüyorsunuz? İşte bu popüler otomobil hakkında bilinmesi gereken her şeyin kapsamlı bir kılavuzu.

Motor ve Performans

Megane 1.6 i 8 valf, 90 beygir gücü ve 128 Nm tork üreten 1,6 litrelik, sekiz valfli bir motora sahiptir. Bu, günlük sürüş için yeterli güç sağlar ancak heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmaz.

Sürüş ve Yol Tutuşu

Megane 1.6 i 8 valf, yumuşak süspansiyonu ve hafif direksiyonuyla rahat bir sürüş sunar. Bununla birlikte, yüksek hızlarda viraj alırken biraz dengesizlik hissedilebilir.

Yakıt Tüketimi

Megane 1.6 i 8 valf, şehir içinde yaklaşık 10 litre/100 km, otoyolda ise 6 litre/100 km yakıt tüketir. Bu rakamlar, sürüş tarzınıza ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Güvenlik Özellikleri

Megane 1.6 i 8 valf, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik fren dağıtımı (EBD) gibi standart güvenlik özelliklerine sahiptir. Ancak, yandan perde hava yastıkları veya elektronik stabilite kontrolü (ESC) gibi daha gelişmiş güvenlik özellikleri sunmaz.

Konfor ve Kullanışlılık

Megane 1.6 i 8 valf, rahat koltuklar ve iyi bir yükleme alanıyla ferah bir iç mekana sahiptir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar ön gösterge panelinin ergonomisini eleştirmiştir.

Bakım ve Onarım

Megane 1.6 i 8 valf, nispeten uygun maliyetli bir araçtır. Düzenli bakım ve onarımlar için Renault yetkili servislerine veya güvenilir bağımsız tamircilere başvurabilirsiniz.

Sonuç

1998-1999 Renault Megane 1.6 i 8 valf, günlük sürüş için uygun, güvenilir ve yakıt tasarruflu bir otomobildir. Ancak, heyecan verici bir sürüş deneyimi veya gelişmiş güvenlik özellikleri arıyorsanız, başka bir modeli düşünmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim 98 1.6 8 v megane coupe var.basmadığım sürece fazla tüketimim yok gibi geliyor bana.ortalama ölçümüme göre 2.6 ile en fazla 2.8 tüketimim var son zamlardan sonra.hava filtreni bir kontrol ettir istersen.
  • 99 model RTE 1,6 8V aracımın baskı balata setini değiştirdim 20 gün önce. Neredeyse 4,2 falan yakıyordu km.de. Yeni hesaplamalarıma göre 3,5'e falan düştü. Gerçi 100 km.si eski baskı balatada yaptım. Bu hafta da yağ, filtre, buji vs. değiştireceğim ve bor power koyacağım. İnşallah km.de 3 ykr'ye düşecek
  • rahat 2.8 2.9 olması gerekiyor.hava filtresi çok farkettiriyor.
  • Yukarıda yazdığım değerler şehiriçi değerleri. Şehir dışına çıkmadım daha. Şehir dışında bu oran çok daha düşecektir
  • uzunyolda 90 km süratle 5. vites 100kmde 6.5 litre yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.