Bildirim
98 HONDA CİVİC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tel kopmak üzeredir kopunca şanzımana kaçabilir şimdiden gösterin -
Benimde conta yakmış. Sabah calistirirken titreyerek calisiyor. Cigerlerine su kaciyor galiba. Bayramdan sonra gideyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor yarı sökülüp şanzıman hiç ellenmedi.Bugun itibari ile arabayı aldım.Motor soğukken ilk çalıştırdığımda belli bir mesafe gittikten sonra (10-15 metre)durdurunca araba stop ediyor.Gaz kelebeğinde ve siboplarda tam ayarlı ve bir sorun yok.
Aklıma hiç birşey gelmiyor dua ediyorum şanzıman dan olmaması için konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.(Ayrıca araba d4 de iken dik bir yokuş da bırakıyorum vitesi yine d4de bırakıyorum ayağımı frenden çekiyorum araba geri salmaya başlıyor ama kendini tutuyor yavaş yavaş salıyor 1-2 metre , 3. Metrede araba kendini boşa alırmış gibi yapıyor tamamen bırakıyor.Arabada frene bastığım andada stop ediyor.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X