Şimdi Ara

98 inç TV önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sizce hangisi mantıklı görüntü gözle görünür bariz fark yoksa 98inç lik modeli almak istiyorum

• deta53 kullanıcısına yanıt

Ben olsam 75 üst segmenteki tv yi alırım. Ama karar sizin tabi. İmkan varsa mağazada görmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla ben de ilk TCL araştırmaya başlayınca P serisinin giriş seviyesi olduğunu anladım. P serisi çöp en az C serisi alın diye yorumlar okudum. Şimdi 98 inç olunca özellikleri daha iyileşiyor mu bilmiyorum ama C755 serisi her türlü üstün gözüküyor. Donanım, parlaklık vs zaten epey sitesinden de bakabilirsiniz. He P755 puanı daha yüksek gözüküyor ama inç arttıkça daha fazla puan veriyorlar otomatik. Aynı inç olunca P serisi 73, C755 84 puan.

Hocam 55 ile 75 arasinda ne kadar fark varsa 75 ile 98 arasinda bir o kadar fatk var. TV görüntüsü güzel ben begendim, c serisi biraz daha iyi olabilir ama ekranin büyüklüğü bunu kapatıyor, özellikleri zaten iyi.ses sitemi güzel.

Buyuk ekran olsun ama mini ledli olmasin diyorsun guzle tercih, mini ledli olsun diyorsun 75 al hocam.

Hocam görüntü güzel, beni tatmin ediyor, ses yeterli. Tv nin görüntüsü ekran büyüklüğü ile birleşince iyi ki 98'' almışım dedirtiyor.

Şuan Hepsiburada da 86.000 TL fiyatı, fiyat baya bir uygun, TV tam f/p ürünü.

Merdivenlerden geçebiliyorsa (239 cm kutu uzunluğu ) ve Tv yi koyacak bir boş duvar varsa evde, bu fiyatlara kaçırmayın derim.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

TCL nin P serilerindeki tv ozellikleri ile ayni degil, 144 hez VRR var mesela, 98P755, de, ses sitemi farklı Onky ses sitemi var, bu TV 98 " e ozel donanımlar ile yapmışlar, 98 " in C seride var ama fiyatları baya yukarida. Onun için bu büyüklükte f/p TV si diyorum.

98 inç TV önerisi

• Büyüklüğüne ve donanimina göre güzel fiyat arkadaşlar.
    Düşünen olursa kaçırmasın...
    98 inç TV önerisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.