Şimdi Ara

98 inç TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 98 inç tv alacağim fiyat 100 bin civari . Samsung 98du9000 ile TCL 98p755 modelleri arasindan sizce hangisini almaliyim

• Ömrü bitmekte olan 4k ekrana şu para verilir mi ya yazıktır. Bence daha makul bir şey bakın teknoloji hızlı gelişiyor 2 seneye çok daha büyüğünü iyisini ucuza alırsınız. Bende de TV var onvo 50inc civarı 4k 8 bine aldık. Para israfı
  • Bundan ucuza 98 inc tv yokki
  • 98 inc ne yapacaksın abi 65 70 inc filan bak onlar da uygun. Parana yazık olur bence şu an geçiş döneminde teknolojik aletler.
  • iki cihazda çok iyi cihazlar değil bence bu paralara ekranı biraz daha küçültüp daha yüksek kaliteli TV almakta fayda var.

Mesela : 86QNED80T6A

86 inç LG QNED AI QNED80 4K Smart TV 2024 - 86QNED80T6A.APD | LG TR

• Dostum aldın mı TV merak ettim.

Ben de bir çılgınlık yapıp TCL 98P755 i aldım. Kargo ile gelmesini bekliyorum, siz almışsınız deneyimlerini merak ediyorum.

• KristalTürk K kullanıcısına yanıt

Hocam daha büyüğü olmazda( neredeyse oda duvarını kapsıyor ) teknolojik olarak biraz daha iyileri her zaman olacaktır ama fiyatlarida ona göre olacaktır.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Selam, TV'niz geldi mi? Ben 120 inç projeksiyon kullanıyorum salonumda ,ancak bu televizyonu fiyatı, ve bu fiyata karşı ses-görüntü performansı nasıl diye merak ediyorum.( kağıt üzerinde yazan özelliklerini veriyor mu mesela)

Özellikle hızlı sahnelerde titreme oluyor mu?..

TCL 98P755 için bir kullanıcı incelemesi yapar mısınız?

• izmirden kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar, Izmirden kargoya verebilirler ise gelecek ama bir türlü kargoya vermiyorlar, anlamış değilim, N11 uzerinden aldik, satıcı Izmirden bir firma, Çarşamba günü kargoya verilmesi gerekiyordu,Cuma fa geçti maalesef kargoya vermediler, aynı satıcı 6 stokla n11 de aynı ürünü satmaya devam ediyor, elinde var, kargo firmasını çağırıp teslim edecek kutuyu ama illallah ettirdi bana 3 gündür.İnternetde biraz arastirinca o firma ile ilgili bir sürü sorun yaşayanların yazılarını okudum, nereye düştük bilemiyorum. İnsanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. Pazartesi gönderecekler mi hal belli değil. İzmir derseniz Bayraklı Tworsa bi uğrayı verseniz 😀 Neden göndermiyorsunuz TV diye bi fırça çekmeniz hic fena olmaz aslında 😀😀😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.