Şimdi Ara

98 inç TV önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam, mesela Tcl in 98P755 modelinin fiyati hangi markada var ? Ki 98P755, 98 " modellerinin en alt modelidir.
    98" de hangi marka modeli bu fiyatlarda ?
    Hepsinim fiyatalari 98p755 e cok yukarıda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izmirden kullanıcısına yanıt

Allah akıl fikir versin, ne diyeyim... Oled TV'ler elbette led tvlerden daha iyi. Konumuzun samsung lcd-led panel üretiminden çekilmesiydi sanıyordum.

• hibo H kullanıcısına yanıt

Allah gerekene gerektiği kadar akıl da vermiş, fikir de.

Dediğimi bırak ,yazıyı Türkçeye çeviren sizsiniz, ama nedense eksik mi anlıyorsunuz ne, yazıyı daha anlamamışsın,

bir daha baştan aşığıya okuyun, sadece oled lerden mi bahsediyor

Çekilmesi nedenleri ,ne olabilir mi?

'' Samsung Electronics'in ekran üretim kolu olan Samsung Display, 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren televizyonlar için kâr getirmeyen sıvı kristal ekran paneli işini Haziran ayında tamamen kapatmaya hazırlanıyor.

........

(özellikle yıldızla işaretledim) * Samsung, TV paneli işinde kuantum nokta ışık yayan diyotlar veya kuantum nokta organik ışık yayan diyotlar kullanarak kuantum nokta ekran teknolojilerine yönelmeyi hedefliyor. ''

Kısaca; basit LCD panel üretmekle uğraşmak yerine üst seviye TV ler üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 16 Ocak 2025; 12:12:2 >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Hocam Görüşünüze saygı duymakla birlikte TCL'in hiçbir zaman LG - SAMSUNG heleki SONY kalitesinde ürün üretebileceğini düşünmüyorum.

Marka kalitesi diye bir kavram var Cherry'de araçlarına herşeyi dolduruyor ama bir mercedes değil..

samsung, lg ve sony pahalı mal satmıyorlar marka kalitelerini satıyorlar..

LG, Samsung ve Sony gibi markalar, sadece ürünün fiziksel özelliklerini değil, yıllarca süren AR-GE yatırımları, güvenilirlik, kullanıcı deneyimi ve marka sadakati gibi faktörlerle oluşmuş bir prestiji satıyorlar.

Bu nedenle, fiyat politikaları da sadece teknik özelliklere değil, bu güven ve kalite algısına dayanıyor.

yani elmayı, elma ile kıyaslamak lazım ve TCL'in fiyat politikası kalitesine göre çok yüksek lg - samsung nasılsa bu fiyattan satıyor biz biraz daha altına girelim mantığı ile ederinin çok üstü fiyatlar istememek lazım.

olması gereken yerli markaların fiyat seviyesinde iken.

Sonuç olarak, bir ürünün değerini sadece teknik özellikleri değil, marka algısı, servis ağı ve uzun vadeli kullanıcı deneyimi gibi unsurlar belirler.

LG, Samsung veya Sony'nin şu anki pazar liderliklerini bu unsurlar sayesinde koruduklarını bir gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 16 Ocak 2025; 9:0:21 >

• Son bir ayda fiyatlari anlamsiz sekilde artan Tv lere inat fiyati halen pek artmayan bile diyebileceğimiz Tcl 98P755 i f/d olarak oneririm.
    Projeksiyondan sıkılan arkadaşlara da tavsiye ederim 🙂
    Bu hafta Teknosadan bir arkadaş 95 bine aldi.Bu özelliklerle bu büyüklükle bu fiyata tam f/p ürünü Tv si olarak görüyorum. Tv dicret Ledtir.
    98 inç TV önerisi

• Görüntü kalitesi olarak mini led TVler ile çok farkediyor mu acaba? Yerel karatma ile siyah başarımı falan aşırı fark ediyor mu? Işık sızması ya da siyah ekranda beyaz gölgelenmeler oluyor mu? Kullanım tecrübesi olan arkadaşlar biraz detay ve inceleme gibi bilgi verebilirse çok yararlı olur.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi gayet iyi, tatmin ediyor,tabi miniled biraz daha iyidir.
    Işık sızması yok, siyahları güzel veriyor, dicret Led özellikli tv, 450 karartma var, ses sistemi güzel. Uydu yayınları uspcaling ile harika diyebilirim.
    Yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum.
    2 aydır fiyatı artmayan tek Tv diyebilirm, tam f/p Tv si. İşletim sistemi google Android , her uygulamayı rahatlıkla yükleyebiliyorsunuz. Sesle kontrol özelliği var ama ben kullanmıyorum 🙂
    Apt da otururuyorsaniz merdivenlerden geçip geçmeyeceğini bakin derim Kutu uzunluğu 239 cm, Tv 217 cm uzunluğunda, duvara monte öneririm, onune de en azinfan 220 cm lik sehpa gayet iyi olur.Tv nin ayaklari arasi 174 cm, sehpa üzerine konulmak istenirse.
    98P755 Tcl in p serilerinden farkli ve o seriden cok ekstra ozellileri olan bir tv. Bu Tv nin mini led olanin maalesef fiyatı çok yüksek. 98P755 varken c755 ine gerek yok diye düşünüyorum.
    Evde odaya ayri bir hava veriyor.
    Tcl tvl ler ile ilgili merak ettiğiniz bir sey varsa Telegramdaki Tcl Türkiye sayfasinda bilgili ve tecrubeli arkadaşlar bire bir yardımcı oluyorlar. Herkesi bekleriz. 98 inç TV önerisi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.