Şimdi Ara

98 MODEL POLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADASLAR 98 MODEL POLO ALMAYI DUSUNUYORUM YAKITI İYİMİ SİZCE DAHA ONCE KULLANMADIGIM BI ARABA GİDİSİ VE YAKITI IYIMIDIR

• yakıtta lpg 'de 10 lt 'in altında yakmaz ama iyi sağlam,konforlu ve donanımlı araçtır.
  • ÜZERMİ YANİ YAKITTA
  • MİNELİ 555
  • yol tutuşu iyiydi dayımdaki polo classic'in
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZDEMIR34

MRB ARKADASLAR 98 MODEL POLO ALMAYI DUSUNUYORUM YAKITI İYİMİ SİZCE DAHA ONCE KULLANMADIGIM BI ARABA GİDİSİ VE YAKITI IYIMIDIR

Özdemir bey merhabalar almayı düşündüğünüz Polo'nun bende 1995 model 1.6 motor 16 V 4 kapı HB versiyonu vardı benzinli tek noktadan enjeksyonlu idi.
    Yakıt konusunda kesinlikle yakmıyor yakıtta cimridir sakın olaki alacaksanızda LPG bağlatmayın derim.
    İzmirden doldurduğum tam depo benzin ile Kocaeli merkeze kadar yarım depo benzin ile ve klima da ara sıra açık bir şekilde gidiyordum.Benzini az yakan bir araçtır çok çok seridir yolda banamısın demez kulanırken güven veren oturaklı güzel memnun kalacağınız bir araçtır.Ben o kadar memnun kaldımki yeni Polo aldım o aracımı satarken içim yandı ama üstüne ekledim.
    Sattığım araç ta yani 1995 model olan Polom 220000 (ikiyüzyirmibin)km idi.Bir günde sattım satılık yazısı olmadan soran oluryordu aracıma gözüm gibi bakıyordum alırsanızda memnun olmazsanız eğer hemen elden çıkarabilirsiniz 2.eli müthiştir hemen satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -REVOLUTİON- -- 6 Aralık 2011; 11:32:46 >

• Bende 99 classic modeli var, lpg'de 10 litre lpg yakıyor 100 km'de. Ben memnunum. Modeline göre temizse fazla sorun çıkarmayan ve kullanımı zevkli bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine başladı mineli 55 kaç defa daha banlanacan sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.