Bildirim
98 Mondeo nasıl araba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Motor 2.0 fakat sıralılar 200 TL gazla 650 km gittiğini söylüyor bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel araba 100kmde 10-11 yaksa dediğiniz tüketim mümkün.
Motoruna iyi bakıldıktan sonra alınır binilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araç eğer otomatikse şehir içinde benzinle 11-12 litre yakar. %40 LPG avantajı olsa bile 650 km yol gitmesi için 300 TL gaz harcar. Herkes de olur demiş anlamadım ben bişey -
Manuel olup yazın sakin kullanımla 10-10.5 yakacağını var sayarsak hesap doğru.quote:
Orijinalden alıntı: Lagun@
Bu araç eğer otomatikse şehir içinde benzinle 11-12 litre yakar. %40 LPG avantajı olsa bile 650 km yol gitmesi için 300 TL gaz harcar. Herkes de olur demiş anlamadım ben bişey
Dediğiniz gibi eski otomatiklerde hele birde kışın 12-13ü rahat var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satışı zor olurmu sanırım piyasası çok iyi değil alternatif bu bütçede araç önerilerini var mıdır arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeyi biraz arttırıp 2004 Nissan primera lar var beğeniyorum ama nasıldır emin değilim sanırım ben piyasası olmayan donanımı kuvvetli araçlara bakıyorum devamlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X