Şimdi Ara

98 otomatik civicte devir problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen ay aldigim aracta devir saati motor isinsada vitesi bosa aldigimda 1.500 devirde kailiyordu.Bgun ilk defa uzun yol yaptim istanbuldan izmite gelirken ,izmit girisinde kalorifer soguk uflemeye basladi ve devir saati sifira dustu.Kalorifer soguk uflemese devir saati bozuldu diycem ama son 20 km yi 90 a sabitleyip geliyordum.Bunu farketiten sonra gaza yuklendim ve devir saati yavasca yukseldi, kalriferde isindi.
    Aractaki problem ne olabilir.devir pompasi gibi bisey varda devre disimi kalmiyor yada daha ciddi bir durummu var.
    problem neden kaynaklaniyor olabilir ve bana ortalama kac tl ye patlar.Yardimci olursaniz sevinirim.

• Termostat arızası olabilir.
  • teşekkürler.Termostat takılı kalıyormuş.Termostat + antifreeze (1 lt) 60 tl ye ikiler hondada hallettim.Umarım dedikleri gibi benzin sarfiyatımı düşürür.
  • Tam yerine gitmişsin; İkiler Honda'da Hüseyin Usta, eski Civic'imin de aynı problemini hemen çözmüştü.
    Geçmiş olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: cresbo

teşekkürler.Termostat takılı kalıyormuş.Termostat + antifreeze (1 lt) 60 tl ye ikiler hondada hallettim.Umarım dedikleri gibi benzin sarfiyatımı düşürür.
  • aynı sorun bendede olmuştu meyer termostat açık kalmış ama yıllardır gittiğim ikiler honda değiştirdi ve yakıtta biraz düşme oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.