Şimdi Ara

207 yarı otomatik vites arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 111bin kmde. 2 saat önce arkadaşımın yanından gelip mahallede bir yere uğradım. 1 saat sonra aracı çalıştırıp vites taktığımda kavrama yapmadı vites kutusu arızası dedi ekranda. Aç kapa yaptım arıza gitti sonra gene geldi. Aküyü söktüm taktım gene aynı şekilde. Aracı park edip eve geldim. O arada bi anlık kavradı arabayı kaldırdı hemen bıraktım boşa aldım. Şimdi sizce hangi adımları izlemeliyim? Araba 150 160 dolu boş fark etmez hiç kaçırmadan basıyordu. Muhtemelen vites aksiyoneri (robotu) bozuldu/ömrünü tamamladı. Şanzıman yağını değişeceğiz, arıza kodu silme sistem yenileme tarzı bişiler yaparız. Hiç düzelmese en son baskı balata ve aksiyoneri değişiriz. Sizce hazır iş yapılacakken 700 lira daha verip baskı balata değişsek mi? Var mıdır öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arızayı teşhis etmişsiniz, sorunun çözümünü de yazmışsınız konunun amacı ne anlayamadım.
  • aksiyoner içinde bir parça var kırılıyor onu tornalayıp tamir ediyorlar o olabilir.

balata bitmiş olabilir.

aküden yapabilir.

şanzıman beyninden yapabilir.

balatanın ömrüne bağlı az kullanıldıysa değişmeye gerek yok

• Başına daha önceden gelen arkadaşlardan yardım almak amacım. Teoride biliyorum evet ama belki daha kolay ve maaliyeti az bir yoldan çözülebilme ihtmali vardır kim bilir. Akıl akıldan üstündür hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 3 Mayıs 2021; 12:35:41 >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Aksyionere kesinlikle baktıracağım değişmek son çare olur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Aksyionere kesinlikle baktıracağım değişmek son çare olur inşallah.

aksiyonerdense içinde uzunca bir parça var kırılan. tornayla eskisi gibi oluyor. sorun oradaysa 100 liraya da yapan var 1000 liraya da ona dikkat edin. kimi kansızlar ona muhtaç olduğunuz için geçiriyor.

• Baskı ilk mi akuator muydu neydi robot kolu sanırım hepsi değiştir kafan rahat eder hem sol ayağım cennete hem de ekonomik sorunsuzluk yok eyle geçmiş olsun.Konu takip 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 3 Mayıs 2021; 21:1:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarı otomatik şanzıman
    3 ay önce açıldı
    megane 1 otomatik arıza??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Arızayı teşhis etmişsiniz, sorunun çözümünü de yazmışsınız konunun amacı ne anlayamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.