Şimdi Ara

98 R9 KALORİFER SICAK ÜFLEMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soba kurun yada kalorifer sistemi bagaja. Bu konuda Combalac isimli üye size yardımcı olabilir. Nitekim efsane buluşları var arabada mangal gibi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

resimli olarak gösterebilirseniz sevinirim acaba kol tam olarak nerede kendim biraz kurcalayayım olmazsa sanayiye götüreceğim mecbur

Sanayiye gitmeden olmaz,motor kaputunun kilidini tam altındaki siyah kağıt plastiğin altındaki fanın ilerisinde.Alet,edevat ve parça lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Tofaş bu konuda çok başarılı. Fırın gibi oluyor araç mübarek.

Termostat ayarı yaptırın bence.

şahin kullanırken hamam gibi oluyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu ?
  • 98ler r9 ismiyle geçmez renault broadway denir bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

Hocam muhtemelen motor suyun donmuş. Antifriz koyman lazım.

kusura bakma tutamadım kendimi

Komik bir şey mi var? Kaloriferin soğuk üflemesinin birçok sebebi var. Antifriz koymamak da bunlardan biri.

Valla bende tutamadım kendimi gerçekten komik. Motor suyu donması veya antifrizin kaloriferin ısıtmasıyla ne alakası var Allah aşkına???

Eski arabalarda motor ısınmadan içeriyi ısıtmaz..
    bkz. toros
    bkz. fiat bis.

Toros' ta Çorum kalorifer hariç. Hararet 50 dereceye gelince içeri ısınmaya başlıyor. Bir de Toros' taki kalorifer pervanesi kanatçık sayısı ve genişliği olarak diğer arabalar kadar iyi sayılmaz. Çorum kalorifer kullanmasam ön camın buğusunu bile açamayacak.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Henuz goturmedim sanayide calisan bi tanidiga isinde iyi oto elektrkci blmasni soyledm ondan haber bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Henuz goturmedim sanayide calisan bi tanidiga isinde iyi oto elektrkci blmasni soyledm ondan haber bekliyorum

Soğutma suyu akacak durum olursa havasının iyi alındığından emin olun. Her tamirci hava alma işini iyi yapmıyor. Bir de Broadway'deki hortumlar Toros' a göre daha dallı budaklı. Bizim ustanın çırağı RL' den hava alırken kavanozu yüksekte tutuyordum. Daha hava alma musluğundan su gelmeden işini bitirmişti.
  • Haklisiniz antifriz de almam gerek yari su yari friz karisik duruyor zaten isinde iyi usta bulmak zor cunko r9 da on konsol sokuluyormus komple kotu ustanin izleri konsolda belli oldugu icin iyi birini blayim diye bakiyorum

• petek kireç tutmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.