Şimdi Ara

98 vectra fardakı buğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar 1998 model vectra b gls aracım var bugun sanayıye bakıma goturdum tum bakımları yapıldı ama sag on far canımı sıktı bıraz,farın ıcınde bugulanma mevcut camda damla damla bugu olusuyor bunu nasıl gıderırız dıyorum farın komple egısmesı gerekıyor dıyor boyle bı sacmalık olurmu,farda catlak kırık herhangı bı durum yok ustte kaput altında kalan kısımdan lastıklerın ordan almıs olamazmı dıyorum buraya sılıkon ceksek bıle gene alır dıyor mecbur degıstırcez dıyor bende elleme kalsın sorun degıl dedım,bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız boyle bı sorunla karsılasan arkadaslarım ne yapmıs merak edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantandogan_82@hot

slm arkadaslar 1998 model vectra b gls aracım var bugun sanayıye bakıma goturdum tum bakımları yapıldı ama sag on far canımı sıktı bıraz,farın ıcınde bugulanma mevcut camda damla damla bugu olusuyor bunu nasıl gıderırız dıyorum farın komple egısmesı gerekıyor dıyor boyle bı sacmalık olurmu,farda catlak kırık herhangı bı durum yok ustte kaput altında kalan kısımdan lastıklerın ordan almıs olamazmı dıyorum buraya sılıkon ceksek bıle gene alır dıyor mecbur degıstırcez dıyor bende elleme kalsın sorun degıl dedım,bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız boyle bı sorunla karsılasan arkadaslarım ne yapmıs merak edıyorum

farın arkasında 2 adet yuvarlak kapak var onu aç bugulanma gidecektir tekrar kapat ama ki su almasın motoru yıkamıyorsan sürekli açık olsun bişey olmaz ancak o zamanda toz alabilir yada aynı pilav tenceresinin kapağını çok az açıp hava almasını sağladığın gibi az biraz o kapağa bi kaç delik aç ben öyle yaptım en sağlam çözüm bu ,

farı da komple değişiyim deme sakın öyle bi manyak düşünce olamaz bu sanayi esnafını anlamıyorum zaten

• önerın ıcın tesekkur ederım uygulayacagım,maglesef sanayıcıler hep oyle oluruna degıl masraflısına bakıyorlar e işçilik malzeme para demek nede olsa onlara hava hos bırsekılde kazanalım nasıl olursa olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.