Şimdi Ara

9800 Torch kasa/cerceve asinmasi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry 9800 kullanicisiyim. Telefondan her konuda cok cok memnunum. Fakat telefonun cercevesinde(ekranin kenarlarindaki krom diye tabir edilen kisim) asinmalar oldu. Ustelik genel itibariyle esyalarimi titiz ve temiz kullanan biriyimdir. Cihazin bu sorununa anlam veremedim. 7-8 yerinde kucuk kucuk deformoler oldu ve cerceveyi degistirmek farz oldu diyebilirim. Hic dusurmedim vurmadim... Anlamadim gitti. Birkac arkadastada ayni sorunu gordum. Hatta bir kere cebimden cikardigimde bir cizik daha gordum sok oldum. Cebimde telefondan baska hic birsey yoktu.
    Evet arkadaslar. Sizlerden bu cihazi kullanan veya bu sorunla ilgili duydugu bir durum olanlariniz varmi.
    Gercekten can SIKICI bir durum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeaykut -- 17 Mayıs 2011; 15:24:05 >

• bu çok sık karşılaşılan bir durum ve 9800 modelinin hastalığı, sikayetvar.com adresinde aynı durumdan dolayı şikayette bulunan insanlar çare bulamamışlar, kullanıcı hatası diyip kasayı değiştirmeye kalkmışlar 500-800 tl aralığında fiyatlar talep edilmiş rezillik yani anlayacağınız, çok ayıpladım bb'yi bu yüzden almayı düşünüyordum hemen vazgeçtim böyle firmalarla alışveriş yapmam.. örnekler aşağıda:

http://sikayetvar.com/sikayet/no/761670/g/BLACKBERRY+Telefonun+Krom+Kaplamalari+Dokulmeye+Basladi!
    http://sikayetvar.com/sikayet/no/746225/g/BLACKBERRY+On+Kapak+Caminin+Kenarinda+Boya+Dokulmesi+Var!

• Degerlendirmeniz icin tesekkurler. Aynen bende sizin gibi dusunuyorum. Aslinda bundan onceki modellerrinde hic boyle bir sorun gormedim ve krom olarak tabir edilen kismin kromla alakasi yok :( boyasi cikinca alttan beyaz plastik tamamen ortaya cikti :( bu kadar kaliteli bir firmanin bu kadar kalitesiz bir hata yapmasini anlayamiyorum. Her yetkili de (rim olsun, ithalatci firma olsun) bu konuda sessiz. Birkac yere sordum orjinal cerceveler 50-60 tl arasi. Ondan alip sadece cerceveyi degistirecegim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeaykut

Degerlendirmeniz icin tesekkurler. Aynen bende sizin gibi dusunuyorum. Aslinda bundan onceki modellerrinde hic boyle bir sorun gormedim ve krom olarak tabir edilen kismin kromla alakasi yok :( boyasi cikinca alttan beyaz plastik tamamen ortaya cikti :( bu kadar kaliteli bir firmanin bu kadar kalitesiz bir hata yapmasini anlayamiyorum. Her yetkili de (rim olsun, ithalatci firma olsun) bu konuda sessiz. Birkac yere sordum orjinal cerceveler 50-60 tl arasi. Ondan alip sadece cerceveyi degistirecegim...

değiştirsen ne olacak?? iki aya kalmaz yine aynı
  • Haklisin kardes. Satarken degistirecegim yapacak bisey yok. Satmadan birkac gun once degistireyim cunku hic hos durmuyor :S
  • Koruma kılıfı denemediniz mı?
  • bu çerceveleri nereden temin edebilirim ve bunu kullanınca garantim iptal olur mu?
  • 9800 çok çok acele edilip çıkmış bi cihaz
    boyasından tutun işlemcisine, raminden tutun yazılımına kadar 1 sene önceen cıkmış bır cihaz.

cihazın son hali 9810 dur 1.2 ghz işlemci, kasa boyası iyileştirilmiş, işletim sistemi yenilenmiş.

anlaşılacağı üzere tam anlamıyla stabil olmuş bir cihaz.

bb ye girişim 9800le oldu çıkışımda 9800le olacak

telefonu alalı bir sene oldu anacak bu son sürümüyle birazdaha seri hale geldi telefon.

kısacası 9800 sahipleri olarak çok iyi kazıklandık diyebilirim.

benim açımdan bu telefonu almak asrın hatasıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizonnn -- 30 Ekim 2011; 23:21:50 >
  • Ben memnunum ah bi de app world sorunumu cozsem..

Cerceve disinda bende geri alma tusundada sakatlik var. Iyice basmak lazim nereye kadar gider bilmem
  • Hare case kullanıyorum. Sorun yok. 9800 incipio diye ararsanız çıkar Google da...
  • telefonu amerikadan 30$ temin ettim 2. el tabi bi tek çerçevesinde sorun var telefon çok stabil bence tuşları iyi çalışıyor 2 .el olmasına rağmen güzel bir telefon bi tek çerçevesi sıkıntı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.