Şimdi Ara

9800pro arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yıllardır kullandığım msi 9800pro, sanırım pcyi taşırken arızalandı.
    şu an monitorun sol yarısı düzgün,diğer yarısı ise çizgi çizgi görünüyor.
    arkada yine normal görüntü var ama önünde çizgiler var. o yüzden ufak bi sorundur diye düsündüm. donanımsal bir sorun olmalı cünkü driver vs kurmayı denedim tekrar. çözümüyle ilgili bi fikri olan var mı?

• kartı yerinden çıkartıp tekrar takmayı deneyin...Uzun süredir XT hızlarında çalıştırıyorsanız emekliye ayrılma vakti gelmişte olabilir, bahsettiğiniz çizgiler büyük olasılıkla ekran kartının ram arızasına işaret ediyor..Bir oc programı ile ram frekansını bir miktar düşürüp deneyin
  • driverlerden olabilir diye silmiştim, tekrar kurmaya calıstığımda simdi "zero display service error" diye bişey cıkıyor. dolayısıyla o memory test i de yapamadım. atitooldan memory yi azalttım, bi değisiklik olmadı. XT hızlarında da cok az kullanmıstım bu kartı, ilk aldığımda denemiştim sadece.kartı taktım çıkardım,fanını heatsinkini cıkardım taktım bişey değişmedi.
  • daha önce yaptıysan yada nasıl yapılacağını biliyorsan --dikkatli ol-- ekran kartının biosunu güncellemeyi dene
  • bios güncellemeyi disketsiz yapmanın bi yolu var mı?
    disket bulamıyorum hiç bi yerden.
  • Arkadaşım Mönitör Lcd mi Eğer Çizgiler Rengarenk Değilse Ölü Piksel oluşmuş olabilir..

Onun Dışında E.kartının Ramları Veyağut Chip Hasar Görmüştür...
  • monitorde sorun yok, baska pcde denedim.
    yeni bi kart almam gerek heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bauglir

monitorde sorun yok, baska pcde denedim.
    yeni bi kart almam gerek heralde..

evetr bence de....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.