9800 se nin pipelineları açılınca pro olmuyor mu? Ama hepsinde olmuyormuş galiba. Riske girmeye değer mi değmez mi sen karar ver. :P
yeni kartlar çıktıkça piyasadakilerin fiyatları düşüyor biraz daha beklersen 9800 se için gözden çıkardığın para ile 9800 pro alabilirsin gibi geliyo bana
Dijital trend de var... 9800 se
biraz daha beklersen "0" pro bulman bile zor olabilir :) yada 256 bit pro
başım ağrımasın diyorsan git adam gibi 9800pro al.
bnce biraz daha sabret derim...
sabretmesin abi kartın fiyatı düşüyor dolar yükseliyor ne farlı varki? bir süre sonra 9800pro bulmak artık zor üretimi duracakmış galiba.
o zamanda biraz daha para farkıyla x800pro alabilir..Gerçi biraz fark baya bi olacak heral bu distribitörlerin yamyamlılığından...
evet x800pro lar x800pro@xt oluyor farkı zaten x800pro lar 12 pipe x800xt ler 16 pipe diğer 4 pipe yazılım ile aktif oluyor. ozaman pro almak daha mantıklı değilmi.
Öyle ama hepsi olmuyormuş yani softmod garantisi yok x800pro@xt
x800pro ların hepsinde olmuyor bu mod hatta az bi kısmında oluyor diye biliyorum ben. future ın forumlarda az rastlıyorum başarılı modlara o yüzden xt yaparım a güvenip atılmayın böyle işlere. pro almaktansa 6800gt almak daha mantıklı pro ile aynı (yurtdışı) fiyatına sahip ama 16 pipelinelı ve ultradan tek farkı saat hızları.
ama yapanlarda var yani 9800se@pro kadar risk yok gibi görünüyor diğer 4 pipeline için.
iyi bir softmodla şu an 9800pro en iyisi ya da ileride x800pro.. ama sakın x600 tuzağına gelmeyin.
dostum futuremark da adam x800pro@xt diye kendi belirtmemiş ise anlamak zor direk x800xt geçer benimki şu anda 9800pro@xt direk futuremark ta 9800xt geçiyor anlamak zor yani. anca saat hızları yazıyor ise oda teste başlamadan kartı o/c yaparsan saat hızı yazıyor yoksa default geçiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme