Üstat 0.95 te oyunlarda sıkıntı çıkmış 0.96 deniyorum inşallah düzelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9800X3D Ana Konu (104. sayfa)

-
-
Arkadaşlar yeni bir işlemci alma arifesindeyim
9800X3D alacağım muhtemelen ama yine de sormak istedim. AMD Ryzen 9 9950X almaya değer mi ?
Arada oyun oynuyorum. Genelde Render video edit gibi işlemlerde kullanacağım. 3090 kullanıyorum tavsiyeniz nedir.
-
Hiç gerek yok hocam, 0,95 V 2700 gayet yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9900X3D tam size göre olur o zaman. Genelde video edit ve arada oyun ise.
-
Öyle ayarlamıştım oyunlardan atma donma sorunu falan olmuş sürekli üstat. PC kilitlenmiş bir kaç kere.
0,95V 2650 olarak çekebilirsin hocam. Bu arada hangi seri sendeki 4090?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asus rog strix üstat.
aynı şekilde benim thermalright assasian spirit yüzeyinde de izler oluşmuştu. şimdi murat gamsız 9800X3D üzerine taktığı ak620 incelemesinde denk geldim ve paylaşmak istedim, 9:55 zamanında gözüküyor aynı şekilde
https://youtu.be/HZGWt_MWX7Y?si=OpWPCmT0JxNO7wgR&t=591
-
Üstat 0.96’da şu an bir sorun yokmuş. Biraz daha test etsin sorun çıkmazsa bu voltajda kullanırım herhalde.
75 derece limit
+200
-20 PBO ile stok halinden daha az puan alıyorum, normal mi?
-
Evet normal, soğutucun yetersiz kalıyor demek ki. Tekli çekirdekte hiçbir problem yaşatmaz ama çoklu çekirdek için 75 derece limit çok az. En az 85 yapmalısın.
-
Aldığınız skora göre bir şey söylemek daha doğru olur hocam.
-
Arkadaşlar X870E Carbon ve 9800X3D alacağım. 6400MHZ CL30 GSKILL RAM 1:1 çalışır mı? x670e carbon - 7800x3d'de stabil çalışmıyordu.
-
anakart deskteleyen ram listesinden bir tane seçmeniz en uygunu olur https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X870E-CARBON-WIFI/support#mem
-
Savaş hocam, pbo 21279, stokta 22351. Multicore bunlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz fazla frene basmış, limiti 80 olarak değiştirebilirsiniz. Soğutucu başarımı bir tık düşük olabilir.
Arkadaşlar 9800X3D ile 6400MHZ 1:1 RAM kullanan var mı?
-
Evet ben kullanıyorum.
Ben de kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X