Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
79
Favori
79.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer şansınız varsa ve bütçe olarak da sorun olmazsa şu kitleri sipariş verebilirsiniz:

https://www.overclockers.co.uk/g.skill-ripjaws-m5-neo-rgb-expo-64gb-2x32gb-ddr5-pc5-48000c28-6000mhz-mem-gsk-04199.html

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Dual rank oc için yorabilir hocam daha zahmet yaratıcaktır ama expo ile kullanılacaksa ayrı

• phalantan kullanıcısına yanıt

CO kaçta? Aynı sorun bende de oluyordu CO yüksekse kaldırmıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bi safe timing bırakmak istiyorum, sistemi 1 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak hiç bir sorun yok, tüm testlerdende geçirdim. Co -20 kullanıyorum timingleri biraz daha sıksak kaldırıcak gibi sistem ama uğraşmaya değermi hiç zannetmiyorum. +200MHZ verili şekilde sistem boşta 38-40c, sadece lol oynuyorum loldede 55c.

9800X3D Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozgendh -- 25 Şubat 2025; 14:5:42 >
  • Sizce Asus tuf b850 plus mı yoksa tuf x870 plus mı ne dersiniz? Rtx 5080 , cl30 6400 mhz ramler ve 7000mb okuma yazmalı ssd takılacak 9800x3d yanına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ecay kullanıcısına yanıt

MSI Tomahawk X870 derim.

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt

GDM kapatmayı deneyebilirsin. Ayrıca 6400 yapamıyor musun 1:1 de? Powerdown modu da kesinlikle kapatmalısın…

9800X3D Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadfelloww -- 25 Şubat 2025; 15:42:21 >
  • deadfelloww D kullanıcısına yanıt

Pdm ve gdm neden kapatıyorsunuz hocam?

• xgny58x kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevabınız için. CO eğer CPU Core Voltage ise 1.148V Auto da

Bunu auto dan offset e çevirdim ve -0.050V değerini girdim.

Şu an CCV 1.106V ile çalışıyor.

yaklaşık 25 dakikadır kulaklığımda çok az sorun yaşadım önceye kıyasla.. bu sürede sadece 5 6 kez çok ufak kesiklikler oldu. daha önce birkaç dakikada neredeyse tamamen kesiliyordu.

sorunun sebebi de usb stick. o takılıyken sorun var ve aşırı ısınıyor. onu çıkarınca kulaklıkta da hiç sorun olmuyor.

belki -0.050 den daha düşük bir değer girmeliyim ne dersiniz? prime95 testi de yapacağım ama şu an kararlı duruyor ufak ses kesilmeleri dışında

• xgny58x kullanıcısına yanıt

Ekstra gecikme veriyor ikisi de çünkü. GDM direkt 1.5 command rate gibi düşün, PDM'yi de power saving olarak düşün.

• phalantan kullanıcısına yanıt

Yok PBO ayarını kullanmıyor musunuz? O ayar sekmesinin altında curve optimizer var orayı kastettim.

• deadfelloww D kullanıcısına yanıt

Herkes açık önermiş ondan sordum hocam. O zaman kapalı kullanmak daha mı avantajlı oluyor?

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

SAVIAR hocamın destekleri ile hayatımda hiç AMD kullanmamış bende 9800x3d, x870E tomahawk ve gskill expo cl28 ramler ile aranıza katıldım arkadaşlar az önce vatan bilgisayar indirimleri ile.

• agnestico kullanıcısına yanıt

merhaba, ne kadara geldi hocam 3lü set?

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt

48 bin tl gibi oldu hocam. sanırım hayatımdaki son setup olacak :)

• Hayırlı olsun hocam, güzel set olmuş.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Merhabalar msi x870 tomahawk wifi anakarta bios güncellemesi yaptığımda güncelleme 98 gelince kapanıyor ve yeniden başlıyor. Kontrol ettiğimde bios sürümü yüklenmiş gözüküyor. 98 de kapanması normal mi? Birde bios güncellemesi için usb fat 32 formatında mı olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canaktas93 -- 26 Şubat 2025; 13:30:30 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.