Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.932
Cevap
75
Favori
70.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SP değerinin pek bir önemi yok, 112 SP'li bir CPU 116 SP'li bir CPU'dan çok daha iyi olabilir.

• @deadfelloww deneyseell :D

9800X3D Ana Konu
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    1 tane set aldım 3 fan ve kontrolcülü, diğerleri tek tek satın aldım sorunsuz kullanıyorum.

9800X3D Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erays59 -- 24 Ocak 2025; 9:47:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erays59 E kullanıcısına yanıt

teşekkürler, ben de o şekilde yaptım sende 2 egzoz varmış ben tek kullanacağım

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam x870e carbon için fabrika çıkış bios ile kullaniyorum. Şu an grafik karti yok bekliyoruz bakalım. Ocak 21 itibariyle 7. Bios güncellemesi gelmiş. Güncellemeleri sırasıyla mi yapmalıyım yoksa son güncellemeyi doğrudan flaslayayim mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Ben burjuvalık yaptım biraz ondan 2 fan ekledim 😁

• motomurat kullanıcısına yanıt

En son sürümü yükleyebilirsin tek seferde.

• deadfelloww D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt

En son sürüm tek seferde.

• 9800X3D Ana Konu

9800X3D Ana Konu

9800X3D Ana Konu
    9800X3D Ana Konuwww.incehesap.com
    Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
    https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/

• SpacemanVEVO kullanıcısına yanıt

22.500den aldım ben 3 gün önce boku çıktı artık bekle bekle bu fiyatların aşağısını göremeyeceğiz

valla bende radyatörü üste koyup push-pull olsun diye 7 fan aldım

Al sana daha deneysel 9800X3D Ana Konu  9800x3D 200W 92 derece AVX512 5.3 GHz.

9800X3D Ana Konu

9800X3D Ana Konu

• deadfelloww D kullanıcısına yanıt
    Sen tam bi 9800x3d katilisin 😁 iod kaçtı acaba hahah

• SpacemanVEVO kullanıcısına yanıt
    100 tl farkla peşin fiyatına 3 taksit.

9800X3D Ana Konu

• Şuan hali hazırda elimde 9900k işlemci var ekran kartım 3080 ti sizce sistem güncellemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Ocak 2025; 12:4:39 >
  • geliyor gelmekte olan.

9800X3D Ana Konu
  • 9800X3D bugün taktım ve ayarlarını kurcalıyorum birkaç saattir. pbo: -30,-40,-50 all cores, scalar: auto, ram 1:1, boost: +200 olarak test ettim. genel olarak ilk sayfadaki global c state dışındaki ayarları uygulamaya çalıştım.

prime95 ile pbo all cores -40da 10dksında kilitleniyor (alttaki hatayı veriyor). işlemci testing 6 veya 7.dksında 68'den 83 dereceye çıkmaya başlıyor sıcaklık olarak. denediğim diğer test programları Stress ve GtkStressTesting ile 1 saati buldum ve 68 dereceyi geçmedi ama bunlarda demin bahsettiğim 80 üstü derecelere fırlama olmuyor(oyunlarda ise oluyor aynı sıcaklık fırlaması). her testtede işlemci utilization 100% olarak gözlemledim. işlemci fanları 80 sonrası tam hız çalışacak şekilde ayarlamıştım.

Alıntı

metni:
    FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4Hardware failure detected running 4608 FFT size, consult stress.txt file.

-50 olarak oyunlarda bir sorun yaşamadım, zaten 50% yük bile olmuyor çoğu zaman. prime95'de ise 2.dkda takılıyor sistem. scalar x10 denedim ama farketmedi. sanırım çekirdekleri ayrıca denemek lazım fakat tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim emin değilim.

bu tarz ayarları en son opteron 165 işlemcim varken kurcalamıştım

• goosebumps kullanıcısına yanıt

-50 çok yüksek değer hocam o değerlerde çalışmaz zaten. -25 ile kullanıyorum şu anda bir sorun yok.

• goosebumps kullanıcısına yanıt

all core -23 yiyor bende - 30 dene aşağıya düş yavaş yavaş ..

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.