Fotoğraflamaz mıyım. Battaniyelere sararak götürdüm eve :D. Ben Valorant oynarım, onun için aldım zaten. Ekstra olarak ufak bir YouTube kanalım var. Video işlerinde yardımı dokunacaktır. 5800X3D'den geçtiğim için inanılmaz bir sıçrama yaşadım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuversus -- 5 Şubat 2025; 12:24:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9800X3D Ana Konu (97. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Harikaaa duruyor offf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin nickin bayağı tanıdık geldi bana 6900XT LC vbios için reddite senden yardım istemiştim 2 sene önce galiba ;)
-
Aytuğ bey. Ram overclock yapmayı öğrendiniz mi bari bu geçen sürelerde
-
Oooo bahadır bey, discordum patladı o yüzden iletişim kuramadım sizle
Tr Top1'imdir büyük ihtimalle OC konusunda
-
Bizde inanalım tebrik edelim
-
Merhaba arkadaşlar.
MSI anakart kullanıp USB 40Gbps Type-C girişlerini çalıştırabilen var mı ? X870E Carbon Wifi kullanıyorum fakat USB 40Gbps Type-C girişlerini çalıştıramıyorum. Takıyorum kabloyu görünmüyor ssd bir de sürekli takıp çıkartma sesi geliyor. Bios ve sürücüler güncel. Biraz araştırdım fakat herhangi bir çözüm bulamadım.
-
Yeni BETA sürücüler yolda, onları bekleyin. Özellikle PCIe 5 ve hızlı USB portlarında sorun var.
-
-
Kablonun üstündeki tırnak sokete takılıyorsa ve elle hafif çekince gelmiyorsa sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Bir sorum da güç kaynağım msi a850gl modüler cpu kablosunun psu ya takarken cpu&pcie yazan yerlerden herhangi birine mi takmalıyım yoksa ayırt etmem gereken bişey varmı? Cehaletimi mazur görün ilk kez kendim sistem topladımda.
Cpu yazan kısım belirginse o tarafa takabilirsiniz.
Msi a850gl model psu. Görselide yükledim hocam. Bu şekilde belirtilmiş cpu ve pci-e bağlantıları. Merak ettiğim cpu ve pci-e bölümleri arasında fark olup olmadığı.
Hiçbir fark yok hocam istediğiniz yere takabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X