sentetik testler kesin sonuç vermiyor oyuna girince bir mavi ekran bir kilitlenme iş bitti😀 oyunlarda test edin iyice. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9800X3D Ana Konu (95. sayfa)
-
-
RAM zamanlamaları çok kötü, uğraşmak istemıyorsan Asus dram menüsünde hazır presetler var oradan 6400 SR 2x16 seçip devam et.
-
expo acık işte, uğraşmak istiyorum gecikmem cok fazla ama kendim nasıl yaparım bilmiyorum :) safe timings önerisi lazım
-
y cruncher yapcam sımdı
-
y cruncher 2.5 saatten de hatasız geçti, @SAVIAR hocam ne diyorsunuz? gece prime95'e bırakacağım. timingler üstte var
-
3 ay önce fiyatlar normale dönecek bekleyin demişsiniz ama hala kazık 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paran yoksa alma koçum
-
Msi x870 tomahawk wifi anakart ile 9800x3d kullanıyorum. Windows 10 yüklediğimde anakartın wifi sürücüsü gözükmüyor. Bunun sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios sürümünüz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son sürüm kullanıyorum. Windows 11 de driverlarda wifi driver mevcut ama win10 da yok.
msi center programını kurup ordan sürücü güncelleştirmelerini tarayın, orda gözükmezse sıkıntı var demektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla wifi 7 sadece windows 11 e özel olarak çalışıyor en azından bendeki anakartın asus x870e-e kullanma kısmında o şekilde yazıyordu o nedenle windows 10da kullanılmıyor.
-
Wifi7 Windows 11 ile çalışıyor.
güzel bi stabilite yakaladım sanırım. 1.48 voltajın altında denemedim rastgele vermiştim, y-cruncher 2.5 saat, memtest 25cycle, prime95 10 saat sorunsuz tamamladı. +200mhz scaler 1x motherboard, -20co uygulanmış şekilkde, temp limit yok
1.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozgendh -- 1 Şubat 2025; 13:19:11 >
-
trdds 6
trddl 6
tfaw 24
twtrs 4
twtrl 16
trdrdscl 8
twrwrscl 8
trdwr 18
Bu yukarıdaki ayarları değiştirebilirsin hiçbiri voltaj istemıyor ve sorun da çıkartmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca 6000 MHz için 1.25 soc voltajı fazla gibi, onu da düşürebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadfelloww -- 1 Şubat 2025; 13:27:9 > -
yaptıgım tüm testleri tekrar mı yapmam gerekicek hocam peki bunları değişirsem? birde bana getirisi ne olur tam olarak. soc kaç vereyim
-
Evet yapman gerekecek getirisi %2-3 olur en fazla. Ben 6000'i 1.08 soc ile çalıştırabiliyorum bu silikon kalitesine bağlı olarak değişir onu senın bulman lazım ama bence 1.15 yeterli olacaktır.
-
latency imi azaltır mı? azaltıcaksa denerim :D
-
Yani latency azaltmak istiyorsan 1:1 modu bozmadan frekans yükselt. İşlemcin 6400 yapabiliyor mu?
-
hiç denemedim, ilk denediğim değerler şuanki denemiş olduğum pc geleli 2 gün oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X