Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
73
Favori
68.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş

sentetik testler kesin sonuç vermiyor oyuna girince bir mavi ekran bir kilitlenme iş bitti😀 oyunlarda test edin iyice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt

RAM zamanlamaları çok kötü, uğraşmak istemıyorsan Asus dram menüsünde hazır presetler var oradan 6400 SR 2x16 seçip devam et.

• deadfelloww D kullanıcısına yanıt

expo acık işte, uğraşmak istiyorum gecikmem cok fazla ama kendim nasıl yaparım bilmiyorum :) safe timings önerisi lazım

• 9800X3D Ana Konu

y cruncher yapcam sımdı

• y cruncher 2.5 saatten de hatasız geçti, @SAVIAR hocam ne diyorsunuz? gece prime95'e bırakacağım. timingler üstte var

9800X3D Ana Konu
  • 3 ay önce fiyatlar normale dönecek bekleyin demişsiniz ama hala kazık 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

paran yoksa alma koçum

• Msi x870 tomahawk wifi anakart ile 9800x3d kullanıyorum. Windows 10 yüklediğimde anakartın wifi sürücüsü gözükmüyor. Bunun sebebi nedir?

• Canaktas93 C kullanıcısına yanıt
    Bios sürümünüz nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jamlık J kullanıcısına yanıt

Son sürüm kullanıyorum. Windows 11 de driverlarda wifi driver mevcut ama win10 da yok.

msi center programını kurup ordan sürücü güncelleştirmelerini tarayın, orda gözükmezse sıkıntı var demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bildiğim kadarıyla wifi 7 sadece windows 11 e özel olarak çalışıyor en azından bendeki anakartın asus x870e-e kullanma kısmında o şekilde yazıyordu o nedenle windows 10da kullanılmıyor.

Wifi7 Windows 11 ile çalışıyor.

• güzel bi stabilite yakaladım sanırım. 1.48 voltajın altında denemedim rastgele vermiştim, y-cruncher 2.5 saat, memtest 25cycle, prime95 10 saat sorunsuz tamamladı. +200mhz scaler 1x motherboard, -20co uygulanmış şekilkde, temp limit yok

9800X3D Ana Konu

1.

9800X3D Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozgendh -- 1 Şubat 2025; 13:19:11 >

trdds 6

trddl 6

tfaw 24

twtrs 4

twtrl 16

trdrdscl 8

twrwrscl 8

trdwr 18

Bu yukarıdaki ayarları değiştirebilirsin hiçbiri voltaj istemıyor ve sorun da çıkartmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca 6000 MHz için 1.25 soc voltajı fazla gibi, onu da düşürebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadfelloww -- 1 Şubat 2025; 13:27:9 >

yaptıgım tüm testleri tekrar mı yapmam gerekicek hocam peki bunları değişirsem? birde bana getirisi ne olur tam olarak. soc kaç vereyim

Evet yapman gerekecek getirisi %2-3 olur en fazla. Ben 6000'i 1.08 soc ile çalıştırabiliyorum bu silikon kalitesine bağlı olarak değişir onu senın bulman lazım ama bence 1.15 yeterli olacaktır.

latency imi azaltır mı? azaltıcaksa denerim :D

Yani latency azaltmak istiyorsan 1:1 modu bozmadan frekans yükselt. İşlemcin 6400 yapabiliyor mu?

hiç denemedim, ilk denediğim değerler şuanki denemiş olduğum pc geleli 2 gün oldu

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.