Şimdi Ara

98li tayfaya öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler hepiniz bitiriceksiniz bu donemi tercih donemine iliskin soyleyeceklerim. Su an aklinizda illaki istediginiz yerler vardir. Bunun icin cabaliyorsunuz hakli olarak. Su soruyu sorun ben x okulunun y bolumune ne kadar ilgiliyim bu bolumu parasi icin mi istiyorum yoksa gercekten bu meslekte mutlu olabilecek miyim ?

Simdi rakip elemeye calisiyosun diyenler cikicak, merak etmeyin bu sene yerlestim amacim yanlis tercih yapip hayatinizi karartmayin ve ya 1 sene beklemeyin.

Sayisaldan hazirlanan birine saglik alani cekici gelir maddi acidan mesleki karizma olarak. Tmci icin hukuk ornegin. Tabiki istisnalar vardir genel konusuyorum. Demek istedigim siz yogun calisma temposunu sevmiyorsaniz, cok ders calismayi sevmeyen biriyseniz, ulke sorunlarina merakli degilseniz hukuk okursunuz ama sevmez kendinize zehir edersiniz yasantinizi. Gosteris mi ? En alasi.

Su surecte kendinizi taniyin. Ilgi alakaniz neye yatkin neyle senelerce ugrasmak istiyorsunuz arastirin. Kararinizi verdiginizde en iyi okulu hedefleyin. Hadi aslan parcalari kazanmadan donmeyin. Basarilar hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.