Şimdi Ara

Memurluğa Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıymetli Memur Abilerim yaşım 20 Allah kısmet ederse haftaya memur olarak atanacağım .

Hangi kurum olduğu haftaya belli olacak inşallah o zaman editlerim konuya.

Sizden ricam forumda bulunan memur abilerimden tavsiyeler bekliyorum .

İlk gün nasıl giyinip gitmeliyim nasıl davranmalıyım vs. Şimdiden Teşekkür ediyorum herkese.

• hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 15 Temmuz 2014; 19:48:35 >
  • Haftaya belli olucak derken? Nasıl bi atama bu tam olarak kardeşim, kurumunu bilmiyorsun anlamadım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Haftaya belli olucak derken? Nasıl bi atama bu tam olarak kardeşim, kurumunu bilmiyorsun anlamadım ben

hocam orası biraz karışık torpil felan değil yanlış anlamayın . şimdi buraya yazarsam ortalık karışır bize tanınan bir hak diyeyim geçeyim
  • Yok mu forumda memur abilerim hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Haftaya belli olucak derken? Nasıl bi atama bu tam olarak kardeşim, kurumunu bilmiyorsun anlamadım ben

hocam orası biraz karışık torpil felan değil yanlış anlamayın . şimdi buraya yazarsam ortalık karışır bize tanınan bir hak diyeyim geçeyim

Açıkçası bana torpil gibi gelmişti.
    Tanınan hak varsa görevinde başarılar. Bazı özel kontenjanlar oluyor ımarım öyledir, yoksa çok ah alırsın.

İlk gün çok endişelenmene gerek yok, zaten yaz uygulaması olduğu için kravat falan takıp takım elbise ile olaya girişme, çok da spora kaçma. Altına kumaş pantolon üzerine gömlek giy, sadece en üst düğmen açık olsun ilk girişte. Müdürle falan görüştükten sonra milletle tanışma faslı falan derken geçer gider. Siyah kumaş falan giyme, gri falan olabilir ço kkoyu olmasın yani. Klasik bi tane de mavi gömlek senin işi görür gibi duruyor. Birkaç gün öyle takıl, sonra hafiften spor gömlek falan da giyebilirsin. Spor dediysek pantolonun fışında yaka bağır açık değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümün ne ? Kaç puan aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahları kahvaltıda yumurta ye tok tutar. fazla hareket etme yorulur çabuk acikirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

sabahları kahvaltıda yumurta ye tok tutar. fazla hareket etme yorulur çabuk acikirsin.

body building yapıyorum zaten sabah fix kahvaltı 100 gr yulaf ezmesi 100 gr lor peyiri 5-6 adet yumurta (1 tüm kalan beyaz)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.