Şimdi Ara

99-109 TL ye çeşit çeşit kaban ve paltolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden de birkaç arkadaş bu forumda dewberry marka ürünlerin fiyatının cazipliğinden bahsetmişti. Ben de alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Erkek kaban ve palto ağırlıklı bir site. Sipariş verdiğiniz gün anında kargoya veriyorlar ve ertesi gün elinizde oluyor. Boşuna perakende mağazalara 200-300 TL vermeyin çünkü kalitesi de çok iyi. 100 TL ye bütün kış sizi götürecek ürünler satıyorlar. Dewberry hakkında bilgiyi
    www.dewberry.com.tr den, Dewberry ürünlerini isewww.giyimsepeti.com sitesinden satın alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathilda85 -- 28 Ocak 2013; 10:16:37 >

• Paylaşım için teşekkürler

Ürünlerin kalite ve fiyat aralığı gayet güzel, modelleri de şahsen beğendim özellikle de kapşonlu paltolar çok şık, umarım ilk fırsatta alışveriş yapma imkanım olur
  • Kapida odeme sistemi olan siteler gozumde her daim 1 adim onde

mobilden kapsonlu kabanlara baktim ve gercekten basarili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda mağazalarına gidersenizde gayet ilgili ve yardımcılar. Alişveriş yaparken dikkat edeceğiniz bir konu biraz kalıpları kuçük o nedenle 1 beden büyük almaya dikkat edin. Efor'un kalipları slim fit olduğundan dar olduğunu bilen bilir, efordan L ve XL mont giyerken Dewberry'den takım elbise üzerine giyeceğim için anca 3XL kaban aldım.

Fakat dediğim gibi çok iyi ve nazik insanlar 2 tane ürün aldım ama 2-3 sefer depoya gidip geldiler ben yoruldum ama onlar sorun değil, 3-5 sefer daha gider geliriz dediler.
  • Şu an YKM mağazalarında Pierre Cardin Kabanlarda %50 indirim var ve 150.-TL ye geliyor.Alternatif olarak yazmak istedim ben aldım ve %60 yün gerçekten çok kaliteli.Benim aldığım kabanın normal fiyatı 430.-tl idi ve ben 150 ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 28 Ocak 2013; 13:22:05 >
  • Site ve fiyatlar çok iyi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

Şu an YKM mağazalarında Pierre Cardin Kabanlarda %50 indirim var ve 150.-TL ye geliyor.Alternatif olarak yazmak istedim ben aldım ve %60 yün gerçekten çok kaliteli.Benim aldığım kabanın normal fiyatı 430.-tl idi ve ben 150 ye aldım.

ben babama bimden hatemoğlu %70 yün kabanı, 49 liraya aldım(önceki yıl).. sırf pc diye o fiyatı vermiş olanlara şaşıyorum..
  • Geçen sene Siteyi tesadüf sonucu bulmuştum. S beden olmadığı için mağazada deneyip almak istedim.
    Üründen çok memnunum. İç astarlar polar olduğu için çok sıcak tutuyor.
    Bir kaç ay önce de mevsimlik bir mont aldım.
    Kalıplarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Ürünleri çok kaliteli.
    Ama ben her zaman görüp alma taraftarıyım. Bir kaç modeli not aldım, duruşuna göre birini alırım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Şu an YKM mağazalarında Pierre Cardin Kabanlarda %50 indirim var ve 150.-TL ye geliyor.Alternatif olarak yazmak istedim ben aldım ve %60 yün gerçekten çok kaliteli.Benim aldığım kabanın normal fiyatı 430.-tl idi ve ben 150 ye aldım.

ben babama bimden hatemoğlu %70 yün kabanı, 49 liraya aldım(önceki yıl).. sırf pc diye o fiyatı vermiş olanlara şaşıyorum..

şimdi varmı sen onu söyle.geçmiş fi tarihteki şeyi söylüyorsun sonrada bizi enayi yerine koyuyorsun.bir kere sadece pc diye almadım gerçekten görünüşü bana olağanüstü geldi ve malıda çok hoşuma gitti.senin mantığına göre piyasadaki en ucuz ürünü almayan herkez enayi ve keriz.o zaman bmw'ye mercedes'e binenler senin mantığına göre dünyanın en salak insanları bin hacı murata şahin'e değilmi.saçma bir yorum geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 5 Şubat 2013; 10:18:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

şimdi varmı sen onu söyle.geçmiş fi tarihteki şeyi söylüyorsun sonrada bizi enayi yerine koyuyorsun.bir kere sadece pc diye almadım gerçekten görünüşü bana olağanüstü geldi ve malıda çok hoşuma gitti.senin mantığına göre piyasadaki en ucuz ürünü almayan herkez enayi ve keriz.o zaman bmw'ye mercedes'e binenler senin mantığına göre dünyanın en salak insanları bin hacı murata şahin'e değilmi.saçma bir yorum geçiniz.

bu yılda 69 yada 79 liraya mı ne satıldı, %60 yündü oda yanılmıyorsam.. kimseyi birşey yerine koyduğum yok, haddime de değildir.. lakin, normalde 430'muş 150'ye düşmüş dediğin için söyledim bunu.. farklı markalara/yerlere de bak diye yani.. sen bunca aynı şeyleri yazdın ama ben kısa yazacağım kusura bakma, kırdıysam da affola..

• Meburiyetten hortlatıyorum, kusura bakmayın.

Dewberry paltolar şu anda markafonide ensıcak montlar başlığı altında satılıyor. Çekle aynı paraya yanına birşeyler daha almak mümkün olabilir.

giyimsepeti sitesinde ürünlerin en-boyları verilmiş ancak bu kadar da küçük olabileceğini sanmıyorum. Acaba XXL veya XXXL Dewberry paltosu olan biri önünü kapatıp enini ölçebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Meburiyetten hortlatıyorum, kusura bakmayın.

Dewberry paltolar şu anda markafonide ensıcak montlar başlığı altında satılıyor. Çekle aynı paraya yanına birşeyler daha almak mümkün olabilir.

giyimsepeti sitesinde ürünlerin en-boyları verilmiş ancak bu kadar da küçük olabileceğini sanmıyorum. Acaba XXL veya XXXL Dewberry paltosu olan biri önünü kapatıp enini ölçebilir mi ?

hocam link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Meburiyetten hortlatıyorum, kusura bakmayın.

hocam link verebilir misiniz?

https://www.markafoni.com/product/en-scak-montlar-1/erkek-palto/

Paltoların markafonideki ürün kodunun son 4 hanesi giyimsepeti.com sitesinde PLTxxxx biçimindeki ürün kodunun xxxx kısmına tekabül ediyor. Oradan farklı fotoğraflar da görebilirsiniz. Modeller daha önce trendyolda da satılmış, markafoni ürün kodunu aratınca trendyol linkleri geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.