Şimdi Ara

99.999 imzaya ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Akaryakıttan devletin aldığı vergileri %50 azaltacağım.
    2 Asgari ücret 2000tl olacak
    3 Anadolu ve Fen liselerinin sayısını arttırcağım
    4 Suriyelileri ve diğer mültecileri ülkelerine geri göndereceğim
    5 Her alide en az 1 kişinin iş sahibi olmasının garantisini vereceğim
    6 ilaçını devlet karşılamadığı için ölümlere son vereceğim
    7 O garanti geçiş sistemini kamulaştıracağım, geçsende geçmesende ödemek zorunda kalmayacaksın
    8 evinin önüne hersene yapılan kaldırımlardan katılım payını almayacağım
    9 Faturalardan TRT ye ödenen payı, kayıp kaçak bedelini, ıvır zıvır parasını kaldıracağım
    10 Fakire fukaraya makarna kömüre devam edeceğim
    11 Komşularla barışacağım, ülke çıkarlarından taviz vermeden ortak çıkarlarda uzlaşacağım
    12 İsteyen istediği gibi yaşayabilecek, kıyafetinden veya inacından dolayı saldırıya uğrayan ister muhafazakar ister desit, ister ataist olsun, saldıran hapse atılacak.
    13 Çocuk yaşta evlenmelerin önüne geçeceğim
    14 Ekonomik olarak refaha erişemezsem yada bu mümkün olmazsa, bazı Balkan ülkeleri gibi, parayı Euro ya sabitleyeceğim, herkes Euro bazında kazanıp Euro bazında harcayacak.

Ek15 Üniversite sınavı kaldırılacak, zaten üniyi bitirenler hep işsiz birde gençleri o sınavla uğraştırmayalım
    Ek16 YÖK kalkacak, Öğrencilere verilen öğrenim kredisi hibe şeklinde olacak geri alınmayacak, Devlet Yurtları ücretsiz olacak.

Gelen isteklere göre güncelleme yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 26 Nisan 2018; 14:9:10 >

• Süper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres ver sana 15 tane adamımı göndereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavvv ben bu gonuyu açana veriyam oyyumu bu doyyumu?

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Ateist olanın yaşamaya hakkı yokmu, kafalarımı kesilmeli ?
    Senin asker arkadaşlarında işidci lermiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor_71

Abi Üniversite sinavınıda Kaldirsana he abim

• Gençlerin istekleri bizim için emirdir hemen ekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99.999 imzaya ihtiyacım var
  • quote:

Gençlerin istekleri bizim için emirdir hemen ekliyorum
    Saolun reisi cumhurum Sizin basganlindanizda bizim gencler birer Dahi olucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rottusis -- 26 Nisan 2018; 13:56:58 >
  • quote:

Ben orada ataist diye hakaret etmene sinirlendim. Sen yanlis anlamissin belki de ben yanlis ifade ettim ama ortada bir yanlis anlasilma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 26 Nisan 2018; 14:17:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveless122

Bu mesaj silindi.
    180tane soruyu atarak odtüye giren Adamla diploma notu 90olan adamla ayirt ederiz

• Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Hadi kardeşim sen önce bir türkçe dil bilgisi öğren düzgün yazmayı öğren sonra stratejik zeka kazanıp politika öğrenip ondan sonra imza toplarsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birilerini daha şimdiden fena korkutmuşum galiba, korkudan tir tir titremeye başlamışlar, nerden nasıl önümü kesebileceklerini, küçük ayak oyunları ile nasıl berteraf edebilecklerini düşünmeye başlamış ve uygulamaya koymuşlar, gümbür gümbür gelmeme mani olmaya çalışmaya başlamışlar bile, demekki doğru yoldayım, durmak yok vatandaşa hizmet için statükoyu devirmeye geliyorum.
    Hahahaga dis mihraklar engel olmaya calissa da yeni reyiz emin adimlarla yuruyor mu

• Almanyanın kıskanması da abd nin ayak oyunlarıda sermaye, gdo, şeker şurubu, mason, lobisinin saldırısı karalamsıda beni durduramaz.
    Gümbür Gümbür geliyorum 99.998 imzacık kaldı.
    O zaman vazgectim reyiz ayaginin tozuyuk aaaa kikikiki

• https://forum.donanimhaber.com/yarin-cumhurbaskani-olacaksiniz-ve-tum-yetkiye-sahipsiniz--132107416

Bu konuda yazmıştım geçen ay, yazdıklarımın aynısını direk yapıştırıyorum.

----------------------------------------------------------------

- Suriyelileri ülkeden şutlardım.

- %100 liyakat hareketi adına bulunduğu makamla alakası olmayan kişileri ( Örn: Tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünün atanması.) şutlar ve geçmişi o makamla alakalı olan tecrübeli birisini getirirdim.

- Başarılı bürokratlar ile dış politikayı iyileştirirdim.

- Adil bir adalet sistemi için gerekli talimatları verirdim.

- Tarım ve hayvancılığı desteklerdim.

- Eğitim sistemini iyileştirip, gelişmiş olan ülkelerdeki bir sistemi ülkemizde uygulatırdım. Amaç öğrenciyi ilgili olduğu alana yönlendirip onu sevdirmek. ( Günümüz eğitim sistemi bir şeyleri zorla dayattığı için hem kişi hem de ülke adına büyük bir kayıp olabiliyor maalesef, bu da çok saçma.)

- Ülke Turizmini en iyi yerlere getirmek adına tanıtım, eğitim ve destek gibi imkanları sunarım.

- Seçim barajını düşürür halkın meclisini her görüşten grupların da fikirlerini ve seslerini duyurmasını sağlarım. ( İngiltere'yi dünya siyasetinde de eşsiz kılan şey, görüşlere saygılı olup onu çirkin bir şekilde gösterecek biçimde saldırmamasıdır. Algı oyunu ile karalamamasıdır. Eğer düşmanı yenmek istiyorsak düşmanı iyi tanımalıyız.)

- Medya üzerindeki baskıyı kırıp özgür bir şekilde işlerini yapmasına imkan sunarım.

- Sanayi başta olmak üzere her sektörde üretim için gerekli adımların atılmasını sağlarım.

• Noter masrafı 15 milyon TL tutuyormuş. O kısmı nasıl çözeceksin ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun sen , faiz lobisi, sermaye lobisi, para babaları lobisi birlik olmuş yolumu bu şekildemi kesmeye çalışıyorlar....

la kestiler galiba
  • quote:

Ne diyorsun sen , faiz lobisi, sermaye lobisi, para babaları lobisi birlik olmuş yolumu bu şekildemi kesmeye çalışıyorlar....

la kestiler galiba
    Kestiler valla. 15 milyon TL az değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.