Şimdi Ara

99 civic tahmini fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tanıdıktan honda civic almayı düşünüyorum 99 model manuel ,170000 km
    temiz sıkıntısız ortalama fiyatları nekadardır.
    tesisatla 18500 istiyor fiyat bana biraz fazla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airlikfeer -- 18 Kasım 2013; 22:40:05 >

• Fiyatı biraz yüksek sanki tamam iyi hoş güzel arabadır da...
  • Torque150 T kullanıcısına yanıt
    bu arada araba 170000 de ve benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: airlikfeer

bu arada araba 170000 de ve benzinli
    alma arkadaşım bırak paran cebinde kalsın, 11-12 ye veriyorsa al.
    15 yaşında c sınıfı bi arabadan bahsediyoruz.
  • Türkiye'de azcık iyi nam salan araçların ikinci el piyasası fırlıyor maalesef. Ülkemizde sıfır olsun ikinci el olsun değerinde satılan araç sayısı çok az.

Yakın zamanda benzer limitle araç arayışına girdiğimde o fiyata 99 Civic'lerin pertlerinin ssatıldığını gördüm. Aracın boya durumunu yazmamışsınız ama, bu yönde temizse fiyat piyasa aralığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    evet hondaya karşı bi sempati var ve araç sahipleride fiyata yansıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airlikfeer -- 18 Kasım 2013; 23:19:44 >
  • Hocam yaz başı bi tanıdığım 99 otomatik civic 1.4 is aldı. 138bin km, 4 parça boyalı temiz bi araçtı. 16bin tl ye aldı. 18500 fazla gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Hocam yaz başı bi tanıdığım 99 otomatik civic 1.4 is aldı. 138bin km, 4 parça boyalı temiz bi araçtı. 16bin tl ye aldı. 18500 fazla gibi.

1.4 1.6 arasında fiyat farkı var.
    bana normal gibi geldi.
  • O konuyla ilgili açıklama yapmamış arkadaş. Güvenlik paketli 1.6 ies ve temizse alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

O konuyla ilgili açıklama yapmamış arkadaş. Güvenlik paketli 1.6 ies ve temizse alınır.
    Kayseride bir tanıdığımın aracı 2000 model 18500 18750 aracı bıracaktır.. motorunu sıfır yaptırdılar temiz bakımlı bir araba öyle sadece jant logo iptali falan yapmıslar ama suan ailecek biniyorlar.. düşünürseniz özel mesaj atın arkadasımla görüşteriyim sizi.

bu paralar verilmez bu arabalarada zıkkımın piyasası bu olmuş 98 e36'ya 27 isteyen varken bunlarda ister normal aga..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur801

Adam binecek araba arıyor 11-12 ye ne alacak çözüm öner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

çok zor olmasa gerek

http://www.sahibinden.com/otomobil?a5_min=1999&price_min=11000&a5_max=2002&price_max=15000

• quote:

quote:

quote:

çok zor olmasa gerek

http://www.sahibinden.com/otomobil?a5_min=1999&price_min=11000&a5_max=2002&price_max=15000

Alıntıları Göster
    Marka takıntınız yoksa imzamdaki aracı öneririm.civic kadar sorunsuz kat kat konforlu ve donanımlıdır.

• quote:

quote:

quote:

çok zor olmasa gerek

Millet alınacak araba bulamıyor neyi zor değil. Sahibinden ilanlarına bakıp araba alınabilseydi ohooo, o ilanda gördüğün araçları yakından gördüğünde neden 12 lira olduğunu anlıyorsun. Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşıma araç aldım, Ankarada marka model olarak ilan vermiş tüm araçları sanayiye çağırdım. Fotoğraflarda fıstık, dükkana geldiler bir tanesi de yıkık olmasın. Alayı feleğin çemberinden defalarca geçmiş, düzgün bir araç bulamadık gidip istanbuldan daha pahalıya daha düzgün bir araç bulabildik.

Öyle 3 kuruşa 5 köfte olmuyor malesef. İnsanlarımız dürüst değil, satılık ilanlarının çoğu satılık değil "çakılık".

Bildiğin düzgün araç varsa satılık 11 liraya gelsin alsın hemen arkadaş yoksa laf-ı güzaf'a gerek yok sahibinden ilanına bakmayı herkes biliyor

• 1.4 mù 1.6 mı?
    Manuel mi otomatik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

1.4 mù 1.6 mı?
    Manuel mi otomatik mi?
    99 model güvenlik paketsiz manuel 1.6 iES'in gerçek ederi 15-16 dır.. ama işte markası honda ya millet alınca S2000'e biner gibi hayal ediyor..
  • Hocam 99 model o km de araç aşırı bir fiyat 12 13 e verirse alın 18 ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Hocam 99 model o km de araç aşırı bir fiyat 12 13 e verirse alın 18 ne ya
    12-13 diyen herkes saçmalamış burada dediğniz fiyat ve araba olarak fiyat tam orantılı düzeydedir kesinlikle piyasa koşullarına göre bunu söylüyorum altınıda çiziyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok zor olmasa gerek

Millet alınacak araba bulamıyor neyi zor değil. Sahibinden ilanlarına bakıp araba alınabilseydi ohooo, o ilanda gördüğün araçları yakından gördüğünde neden 12 lira olduğunu anlıyorsun. Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşıma araç aldım, Ankarada marka model olarak ilan vermiş tüm araçları sanayiye çağırdım. Fotoğraflarda fıstık, dükkana geldiler bir tanesi de yıkık olmasın. Alayı feleğin çemberinden defalarca geçmiş, düzgün bir araç bulamadık gidip istanbuldan daha pahalıya daha düzgün bir araç bulabildik.

Öyle 3 kuruşa 5 köfte olmuyor malesef. İnsanlarımız dürüst değil, satılık ilanlarının çoğu satılık değil "çakılık".

Bildiğin düzgün araç varsa satılık 11 liraya gelsin alsın hemen arkadaş yoksa laf-ı güzaf'a gerek yok sahibinden ilanına bakmayı herkes biliyor

arkadaşım boş beleş yorum atıp durma Allahını seversen tamam anladık.

sanki biz hiç araba alıp satmadık piyasa bilmiyoruz. o sahibinden'deki ilanların hepsi şişirilmiş ilanlar,elimin altında orası vardı ordan link verdim.
    git bi oto pazarına satıcısından gayet rahat uygun fiyatlara uygun arabalar bulunabilir.

kusura bakma da ille honda diye, 15 yaşındaki arabaya 18 milyar para bayılmam, bayılıyorsanda senin tercihin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok zor olmasa gerek

arkadaşım boş beleş yorum atıp durma Allahını seversen tamam anladık.

sanki biz hiç araba alıp satmadık piyasa bilmiyoruz. o sahibinden'deki ilanların hepsi şişirilmiş ilanlar,elimin altında orası vardı ordan link verdim.
    git bi oto pazarına satıcısından gayet rahat uygun fiyatlara uygun arabalar bulunabilir.

kusura bakma da ille honda diye, 15 yaşındaki arabaya 18 milyar para bayılmam, bayılıyorsanda senin tercihin.

Alıntıları Göster
    1,6 ise fiyat iyi bence. 1.4 falansa bilemem. bir kardeşler dostlar bu civic lerde hatchback ile sedan arasında ne fark var. benim bildiğim birinin totosu yumurta gibi ama netteki ilanlarda yumurta toto olanlara da sedan yazan var sebep ne ki?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-anliyorsan-anlarsin-farkini-full-plus-full-guvnlik-paket-139334797/detay şu mesela. sedan değil mi laa bu? cevap verirseniz iyi olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.