Şimdi Ara

99 CORSA B KASA ALDIK.. MOTOR GEÇ ISINIYO VE LPG YE ÇOK GEÇ GEÇİYOR ACİL YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 92 Model Mazda 626 var İstanbulda sabahları çalıştırıyorum arabayı vitesi 1 e takıp hareket etmeye başladığım an LPG ye geçiyor.
  • bugun saat 15.30 da bulundugum yerde hava sıcaklıgı 13 derece ıdı hava ılımandı ve yıne denedım 3 km de gectı yanı havalar ısınsa da sorun devam edecek gorunuyo... yokmu lpg lı corsa b kasa kulllanan yorum yapıcak?
  • Bende denizlide oturuyorum hocam şu anki soğuk için 2 km civarı uygun bence. Isınma meselesi araçtan araca değişiyor fazla yapılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz konunun dışına çıkıyorum ama kusura bakmayın...

hava sıcaklığı -8 derece , araç fiat marea , lpg markası nlp , geçiş sıcaklığı 30 derece... gaza kaç km de geçmesi lazım sizce?
  • MERHABALAR,

POLO 6N ARACIM VAR VE HANİ 100 MT GİTMEDEN TÜP E GEÇİYOR,

HANİ AYLIK 200 TL LPG ALIRKEN YANINA EK OLARAK 20 TL FELAN BENZİN ALIYORUM ORAN DA ÇOK GİBİ AMA SONUÇTA 20 TL YE DE 4 LT BENZİN GELMİYO AMA :)
  • valla hemso gecen hafta hava soguktu ve sabah -1 lerdeyken anladım hadı 3km gectıgını ama 13 derece saat 15.00 da cok ya ayda 50 tl de benzın alıcaz anlasılan palio 1.2 16valf bulmustum keske onu mu alsaydık en azından ekonomı olur du?
  • bluekinq B kullanıcısına yanıt
    bılader senın ıyımıs 100m 20 tl benzın cokcok ıyı keyfını sür biz 13 derecede bıle 3km de gecıyo opel motoru böle oldugunu bılmıyordum...
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    kardesş arcına göre degısıyooo leonum var 1km de gecıyor en soguk havada bıle yaz mevsımınde ıse hemen gecıyo ıste opel aldık corsa 3 km de gecıyo 13 derece hava sıcaklıgı.... senın aracın fıat 1km normal olması gerekır ama 2km de olsa fena degıl derım ben
  • LPG Lİ CORSA B KASA SÜRÜCÜLERİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM YOK MU 97 98 99 2000 MODEL LPG Lİ CORSASI OLAN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genişokyanus

bılader senın ıyımıs 100m 20 tl benzın cokcok ıyı keyfını sür biz 13 derecede bıle 3km de gecıyo opel motoru böle oldugunu bılmıyordum...

hocam arabayı satmaya niyetim var 33 tl tüp ile 120 km gidiyorum şehir içi max 70 limit olmak şartı ile motor 1.6 ancak kasa hafif ondan mi fark ediyor acaba

• Bildiğim üzere çoğu lpg montajında, lpg ecusuna sıcak su girişini kalorifer borusunu keserek yapıyorlar, bazen devirdaim bu ekstra yapılan ek için yetersiz kalabiliyor. Araç azcık devir yaptımı suyun hareketi sağlanıyor.
  • genişokyanus G kullanıcısına yanıt
    üstat en az 4 km gidiyor bu şartlar altında...
    hacı 1 derece 2 derce yada eksi derecelerı anlıyorum 13 derece ama bahar mevsımı gıbı gunluk guneslık ıpılık ama 3km de gecıyor... senın aracın ne corsa mı... opelı sevmedım lpg konusunda... palio mu alsaydık....
  • genişokyanus G kullanıcısına yanıt
    üstat yukarıda yazdığım gibi...araç marea... yakıtta ,çekişte ,hiçbir sorun yok.... ama lpg ye geç geçiyor... -8 derecelik hava sıcaklığında aracın lpg ye geçmesi 4-5 km yi buluyor...
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    kardeş güzel bilgi vermısın ne yapmak gerekıyor peki.. çalıstırınca devır mı yaptıralım vıtes atamadan 4 bin 5 bin devır mı yapalım... çözümün nedir? 13 derece hava calısıtıryom 1 dkk sonra hareket edıyorum hemen 2 sonra 3 4 ve 5 yapıyorum vitesi... 80 km hızla 3 km sonra gecıyor lpg ye ortalama 2500 devırlerde yol alıyorum
    senı anladım bılader 13 derece de benım arac 3km de gecerse -8 de sanıırm 8 km yı bulur.... daha -8 olmadı denızlıde olunca yazarım sonucu... ama senın aracın ıyı bence... 4km ıyı -8 bayaa bı soguk... keyfını sür hacı
  • Benim araçta tam tersi bir durum mevcuttu, kalorifer geç ısıtıyordu kalorferciye gittiğimde bu yanıtı aldım. Şimdi T şeklinde bir aparat takıyorlar su o an için hangi yolu kısa bulursa orada dönmeye başlıyor azcık devir yaptığında 3,500 - 4,000 civarından bahsediyorum su basıncı arttığı için normale dönüyor sistem.
    Benim tavsiyem dediğim yerdeki su borularını kontrol ettirmeniz, belki tıkanıklık söz konusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genişokyanus

valla hemso gecen hafta hava soguktu ve sabah -1 lerdeyken anladım hadı 3km gectıgını ama 13 derece saat 15.00 da cok ya ayda 50 tl de benzın alıcaz anlasılan palio 1.2 16valf bulmustum keske onu mu alsaydık en azından ekonomı olur du?

Olabilirdi tabi hocam ama ikinci el şans tamamen. Belki diğer aracın daha büyük bir problemi olacaktı. Aracı sürekli kısa mesafe kullanıyorsanız biraz sıkıntı olacak tabi. Ama bindiğinizde 15- 20 km gidiyorsanız çok sorun olmaz.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    kardes bu T ayarı sözünü bır baska arkadas ta sölemıstı astraya yaptırmıs haklıısn opel tamırcısı varona gıdıcem bakalım.. lpg yı yenı taktırdık cok ta isim yapmısbır yer taktı... kontrol ettırdım hersey normal dıyor.. senın dedıgın gıbı su gec gelıyor T ayarı yaptırayım tsk ederım
  • 1.6 ecotec lpgli astra var 1 ila 2 derece arasında 3 veya 4 km de gaza geçiyor
    Ancak son bir haftadır bişey farkettim araç spğutma suyu sıcaklğı 85 dereceyi geçmiyor termostattan şüpheleniyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.