Şimdi Ara

99'luk Omnimon'num

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    99 öncesi son hazırlıklar 0.01
     99'luk Omnimon'num

ve beklenen an
     99'luk Omnimon'num

99'luk Omnimon'num

99'luk Omnimon'num

90 dan sonra deva aura + %50 exp booster olmadan kasmak ölüm 97-99 arası 0.07-0.06 geldi anubismonlardan booster olduğu halde şaka gibi neyse fazla uzatmadan önüzdeki haftadan itibaren oyuna izmirde olcağımdan ara vericem.Tatil dönüşü daha hareketli bi forum bulurum inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 17 Haziran 2010; 0:56:20 >

• Çok saçma bence ben bıraktım oyunu. Bu oyunu eğlenmek için oynuyorsun 99'a kasıyım derken kendi kendine sıkıntı vermekten başka birşey yapmıyorsun. Oyunda nasıl eğleniyorsan bence onu yapmalısın mesela elimde 3+8 elde etmek varken Agumon X TFU'yu hiç gerekli bulmadığım halde kendime kullandım çünkü ben bu şekilde mutlu oldum. Neyse lafı fazla uzatmıyım, başarın ve sabrın takdir edilecek düzeyde.

Tebrikler.
  • Tebrikler 99
  • tebrikler gercekten sonradan geldin cogumuzu gectin helal
  • tebrikler
  • Tebrikler.
  • Tebrikler kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seni bi ara gördüydüm ama bu kadar degildin baya düşüktün yatıp kalkıp dbo yamı baktın naptın neyse başarını ve sabrini kutluyorum
  • arkadaşlar herkese teşekkürler.

wizQ

evet kasmak gerçekten bazen baydı ama amacım bi 99 görüp göremiyeceğimdi zaten bundan sonra kasma diye bi dert yok çünkü 29 dan 47 sıçradi elecmon omnimonun sayesinde ve bu çok kısa bi sürüde oldu.hepsini esit kasmaktansa bi 90 civarı bitane yaparak toplam harcadığın zamanı azaltmak da bi şeçim olabilir

RedWolFTR!!!

evet ortalama bişeydi belki daha dandikti ama sınavlar ve dersler vardı ve oyundan lisede dilim bi kere yandı o yüzden fazlada bağlanmak istemedim açıkçası. Önümüzdeki haftadan itibaren 2 ay yokum izmirdeyim birazda onun etkisiyle kastım bu kadar tatil süresince zaten hesap kapanmasın diye biri iki girip çıkarım hepsi bu.Dönüşte de 1-2 saate düşer ayırcağım zaman.

• Tebrikler
  • Tebrikler Oyundakilerin dediği gibi "you have no life"
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Çok saçma bence ben bıraktım oyunu. Bu oyunu eğlenmek için oynuyorsun 99'a kasıyım derken kendi kendine sıkıntı vermekten başka birşey yapmıyorsun. Oyunda nasıl eğleniyorsan bence onu yapmalısın mesela elimde 3+8 elde etmek varken Agumon X TFU'yu hiç gerekli bulmadığım halde kendime kullandım çünkü ben bu şekilde mutlu oldum. Neyse lafı fazla uzatmıyım, başarın ve sabrın takdir edilecek düzeyde.

Tebrikler.

1) Benim gazımla bastın mutlu olmak için deil
    2) 3 +8 i 1 agumon x tfu ile nasil elde etmeyi düşünüorsn
    3) Haklısın bende 5tfu digi var böyle mutluyum

Ve Hayırlı olsn Genksta aramızda kötü olaylar yaşansada ii iş çıkarmışsın Bir adım arkandayım Lv 90

• quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Çok saçma bence ben bıraktım oyunu. Bu oyunu eğlenmek için oynuyorsun 99'a kasıyım derken kendi kendine sıkıntı vermekten başka birşey yapmıyorsun. Oyunda nasıl eğleniyorsan bence onu yapmalısın mesela elimde 3+8 elde etmek varken Agumon X TFU'yu hiç gerekli bulmadığım halde kendime kullandım çünkü ben bu şekilde mutlu oldum. Neyse lafı fazla uzatmıyım, başarın ve sabrın takdir edilecek düzeyde.

Tebrikler.

1) Benim gazımla bastın mutlu olmak için deil
    2) 3 +8 i 1 agumon x tfu ile nasil elde etmeyi düşünüorsn
    3) Haklısın bende 5tfu digi var böyle mutluyum

Ve Hayırlı olsn Genksta aramızda kötü olaylar yaşansada ii iş çıkarmışsın Bir adım arkandayım Lv 90

eywallah . ChampionX diye bi lavuk var tüm harita kendinin sanıyo arkadaş muhtamalen brezilyalı lavuk kasarken kıl etti en sonunda blockladim o sinirle shakkumonlarda köşe kapmaca oynamak iyice sinirlerdirdi tartışmamız birazda bundan. wizQ resimdeki elecmon 50 oldu toplam 2-3 saatte yayaya ,zorlamadan yeni başlayanlar kendi bilir ama 1 tanesini 90 civarı yaptıktan sonra diğerlerini kasmak çok daha kolay hemde sağlam bide digimon elde edilir tabi bu benim görüşüm

• tebrikler. gerçekten çok müthiş bir başarı
  • Tebrikler Umut bayadır giremiorum taşınma nedeniyle ama artık yine onlineim geliorumm!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.