Şimdi Ara

99 Model Corolla

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1999 model Corolla 1.6 LPG li 170 bin kilometrede bi Corolla var arkadaşta. Almayı düşünüyorum. Aracın sol tarafı çizikten dolayı boyanmış ( Ah şu yaramaz öğrenciler !) Herneyse.. Aracın bugünkü piyasası nedir? Malum krizden dolayı fiyatlar düştü diyorlar...

Mesajımı editlerken albüm şekline dönüştü düzeltemedim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulicuk -- 25 Kasım 2008; 20:13:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bulicuk

Merhaba arkadaşlar. 1999 model Corolla 1.6 LPG li 170 bin kilometrede bi Corolla var arkadaşta. Almayı düşünüyorum. Aracın sol tarafı çizikten dolayı boyanmış ( Ah şu yaramaz öğrenciler !) Herneyse.. Aracın bugünkü piyasası nedir? Malum krizden dolayı fiyatlar düştü diyorlar...

10k
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Merhaba arkadaşlar. 1999 model Corolla 1.6 LPG li 170 bin kilometrede bi Corolla var arkadaşta. Almayı düşünüyorum. Aracın sol tarafı çizikten dolayı boyanmış ( Ah şu yaramaz öğrenciler !) Herneyse.. Aracın bugünkü piyasası nedir? Malum krizden dolayı fiyatlar düştü diyorlar...

10k

Hocam biraz daha açıklar mısın? 10 bin demek istedin galiba.. Bir de söylemeyi unuttum. Aracın motoru full enjeksiyonlu olanlardanmış. Ne anlama geliyorsa artık.
  • Araçtaki donanımlar nedir hocam. Klima v.s
  • Araçta klima vs ek donanım yok. Sadece hidrolik direksiyon var. Bir de 170 bin km bu model bir araç için fazla mıdır? Uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum çünkü
  • km sorun olmaz toyotalarda diyorum ama birazda sizden önceki sahibinin nasıl kullandığınada bağlıdır budurum ....yalnız enteresan olan aracın donanımı hd. dışında hiçbişi yok demişsiniz yani öncam otomatiğidemi yok yani demek istediğim toytalar genel anlamda sorunsuz araçlardır bazı arkadaşlar yağ su değiştirmeyide masraftan kabul ettikleri için onları istisna olarak addediyorum..........aracı motor ve kapota ustasına gösterin eğer olumlu cevap alısanız en önemliside sizin içinine siniyosa alın derim ben...........fiyatına gelince şahsen ben hiç öle bi modelle karşılaşmadım yani hem 99 hem 1.6 hemde hd dışında bişi yok .................öleyse maximum 10500 civarı alın derim ben yada biraz daha katıp (1000 2000 daha ) daha donanımlısını alın.........sağlıcakla..............
    quote:

Araçta klima vs ek donanım yok. Sadece hidrolik direksiyon var. Bir de 170 bin km bu model bir araç için fazla mıdır? Uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum çünkü

• ŞİMDİ AKLIMA GELDİ ARDAŞIM EĞER İMKANINIZ VARSA O ARACIN GEÇMİŞİNİ Bİ ARAŞTIRIN DERİM ÇÜNKÜ DEDİĞİNİZ ŞARTLARDA İSE MUHTEMELN PAZARLAMACI REPREZANT VEYA RENT A CAR ARABASI OLABİLİR...........ÇÜNKÜ BİRÇOK OTOMOBİL FİRMASI GEÇMİŞTE BÖYLE TOPLU SİPARİŞ ÜZRE HİÇBİR DONANIMI OLMAYAN FİLO ARAÇLAR ÜRETMİŞLERDİ ...............BİLGİNİZE............
    quote:

Araçta klima vs ek donanım yok. Sadece hidrolik direksiyon var. Bir de 170 bin km bu model bir araç için fazla mıdır? Uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kusura bakmayın özellik deyince ABS, klima, hava yastığı vs anladım. 4 cam da otomatikti yanlış hatırlamıyorsam. Şu anki sahibi bir öğretmen. Bu kadar kilometrenin çoğunu uzun yolda yaptığını söylemişti. Ama önceki sahibini veya sahiplerini bilmiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. Bi araştırmak lazım.
  • http://www.araba.com/1666062.html

beleş corolla buldum alsammı :))
  • 170.000 deki araç bence ölmüştür artık. Yağda yakar metal yorgunluğuda vardır. Kullanım amacınızı bilemeyecem ama ben olsam 80-90.000 den yukarı araç almayı göze alamam.
  • beleş değilmi yoksa bu ??

quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

http://www.araba.com/1666062.html

beleş corolla buldum alsammı :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.