Şimdi Ara

99 opel corsa 1.2 swiming O.T arabam var .lpg takmayı düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 model opel corsa 1.2 swiming otomatik vites arabam var..şehir içi çok benzin yakıyor..şehir içi 1 litre ile 9 km yol yapıyor.sıralı lpg sistem takmayı düşünüyorum..faydası olurmu?

• Kesinlikle faydası olur yakıtın yüzde elli düşer fakat T S E li bir firmada taktır VE İtalyan marka olsun eger istanbuldaysan ve yardım istersen 6500 adet montajımız var hakan uym 0212 549 01 38/39
  • Hakan dostum sen şimdi arkadaşa yardım mı ettin mal mı satmaya çalışıosun olay nedir. ?
  • Yönetim bu reklam kokan hareketlere dur demiyor ısrarla şikayetlere rağmen...
  • %40 yakıt tasarrufu sağlarsınız.Bundan öte ne faydası olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: biologist84

99 model opel corsa 1.2 swiming otomatik vites arabam var..şehir içi çok benzin yakıyor..şehir içi 1 litre ile 9 km yol yapıyor.sıralı lpg sistem takmayı düşünüyorum..faydası olurmu?

kardeş araban zaten küçük motorlu,lpg takınca arabanın performansı iyice düşecektir. çünkü lpg nin yanıcılığı benzine göre çok düşüktür. Şehir içinde hangi yakıtı kullanırsan kullan (arlarında çok az bir fark vardır) tüketim fazla olcaktır.

Bir de lpg nin çekiciliği litre bazında fiyatının düşük olmasıdır. İnsanları lpg ye çeken budur. LPG takınca araba az yakmaz.

Sonuç olarak: Ben olsam 1.2 motrorlu arabama lpg sistemi taktırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 30 Ocak 2007; 0:20:54 >
  • taktır memnun kalacaksın.aracınızı satıp üstüne en az 16000 ytl koyup sıfır dizel otomatik araç alana kadar lpg taktır bin en fazla 1 senede sıralı sisteme verdiğin parayı amorti ediyor zaten lpg taktırınca performans istiyorum diyeceksin yazılımını ona göre ayarlayacaklar 20 kuruş fazla yakar ama benzindeki çekişini geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inanın ben arabada terformans aramıyorum.. yeterki ekonomik gezeyim.. benim merak ettiğim corsaya lpg takarsam tasaruf sağlarmıyım.. %40 - %50 tasaruftan bahsediyorlar.. doğrumu?.. bunu öğrenmek istiyorum..
  • Zaten sirali sistem LPG takilan ve duzgun ayarlanan her aracta %40 a yakin(%35-40 arasi) bir tasarruf olur.
    Ancak kaliteli bir markanin kitini yetkili bir serviste taktir ve ayarini duzgun yaptir,yoksa cok basini agritir.BRC,tartarini veya lovato markalarindan birini oneririm ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: biologist84

99 model opel corsa 1.2 swiming otomatik vites arabam var..şehir içi çok benzin yakıyor..şehir içi 1 litre ile 9 km yol yapıyor.sıralı lpg sistem takmayı düşünüyorum..faydası olurmu?

kardeş araban zaten küçük motorlu,lpg takınca arabanın performansı iyice düşecektir. çünkü lpg nin yanıcılığı benzine göre çok düşüktür. Şehir içinde hangi yakıtı kullanırsan kullan (arlarında çok az bir fark vardır) tüketim fazla olcaktır.

Bir de lpg nin çekiciliği litre bazında fiyatının düşük olmasıdır. İnsanları lpg ye çeken budur. LPG takınca araba az yakmaz.

Sonuç olarak: Ben olsam 1.2 motrorlu arabama lpg sistemi taktırmam.

inanın ben arabada terformans aramıyorum.. yeterki ekonomi k gezeyim.. benim merak ettiğim corsaya lpg takarsam tasaruf sağlarmıyım.. %40 - %50 tasaruftan bahsediyorlar.. doğrumu?.. bunu öğrenmek istiyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.