Şimdi Ara

99 palio ile bitlis mersin arasi yolculuk acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim bitlis te öğretmenim haftaya d.bakir şanlıurfa üzeri mersine gideceğim ama bu defa yalniz kaldim gecen sene konya ya sorunsuz gittik geldik ama yedek şoför hastalanınca bu sene tek kaldim arabanin gecen sene baski balata on fren disk balata değişimi yaptirdim bir ay önce sifir mutlu akü Michelin yazlik lastik taktim bir hafta önce triger seti bujiler debriyaj teli üst kapak jonta değişimi yaptirdim elimden geldiği kadar bakim yaptirdim yolda araç vantilatoru kullanacam sicakliga karsi tecrübeli arkadaşların bir tavsiyesi var mi başka yapmam gereken bi şey var mi yada sizce bu yolculuk nasil geçer şahsen tek uzun yolculuğum olduğu için heyecanliyim yanima cakmaklik ile çalışan pompa takviye kablosu sigorta takimi aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalcaci_42 -- 8 Haziran 2017; 9:47:43 >

• şahsen tek gittiğim yolculuklarda ilk sürüşte 4-5 saat durmadan sürer, 30 dk mola veririm, sonra 3 saat hedefi koyup süre bitiminde 15-20 dk mola veririm. Sonraki dönemlerde 1-1,5 saat sürüp 10 dk mola veririm sürekli. Temmuzun ortasında 2000 km yol yapmışlığım vardır ama hiç sıcakladığımı hatırlayamıyorum.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Beni esas korkutan arabanin eski olusu o kadar bakim yaptirmama rağmen nedense guvenemiyorum daha öncede bitlis konya arasi gittik geldik ayni araba ile ama iste bu defa tek olunca kafada bir suru soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalcaci_42 -- 8 Haziran 2017; 9:54:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu hakkında şunu söyemek istiyorum adanadan sonraki yollar düpdüz az çok yokuş var fakat sanki tatil köyündeymiş gibi hissedeceksiniz ben adanadan mersinin silitke ilinin taşucu kasabasına gittim sadece adana ile mersin arasındaki yollar hakkında yorum yaptım ve yolda giderken klima açmanız daha iyi olur çünkü bu kavurucu sıcakta bunalabilirsiniz
  • arabanın devrini düşük tut elinden geldiğince, yüksek viteste sürersin.gözün arada hararet göstergesinde olsun.yerinde olsam sabah erken saatlerde çıkardım yola.
    yola çıkmadan önce yağını suyunu kontrol et, besmeleni çek ,marşa bas.ilk tek yolculuk oldukça keyiflidir**** atmayı da unutma.
  • TIME kullanıcısına yanıt
    Ayni bnde sabah erken cikayim diyorum çünkü gecen sene öğle ciktik mahvolduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.