Şimdi Ara

9900 aldım ama hiç bilmiyorum nasıl kullanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün şiparişi verdim yarın elimde 9900 aldım. ama daha önceden hiç blackberry kullanmadım ve aldığımda güncelleme, yükleme veya yapılması gereken neler var blackberry ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. ilk sarj süresi ne kadar olmalı, güncelleme yapmalımıyım nasıl yaparım, hangi programları nasıl yüklerim hiç bilmiyorum. turkcell kullanıyorum ve hemen aldığım telefoncuda bis yaptırıcam, 1gb 17 liraymıs zannedersem. blackberry 9900 kullananlar konuyla ilgili bana yardımcı olursa çok sevinirim, tesekkurler.

• www.black berry. gen. tr yadawww.b b turk.com bu adreslerde tüm sorularına cevap bulabilirsin

awdres çubuğunda aradaki boşlukları sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherlook -- 11 Nisan 2012; 13:22:31 >
  • ilk şarj süresi en az ne kadar maksimum ne kadar olmalı, yani ne kadar zaman ilk şarjda bırakmalıyım?
  • İlk şarj olayı tırı vırı, dolduğu an çekebilirsin şarjdan.
  • Aslında bende öyle duymuştum ama telefoncular en az 6 saat kalsın diyorlar.
  • Bir gece şarjda bırak, tamamdır hocam, detaylarda boğulmadan kafan rahat eder.
  • Bir gece şarjda bırakmak ile şarj dolunca almanın arasındaki fark nedir ilk şarjda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Bir gece şarjda bırakmak ile şarj dolunca almanın arasındaki fark nedir ilk şarjda?

Telefonundan bir gece mahrum kalırsın fark bu.
  • Telefona daha hiç bir şey yüklemedim. Yani herşeyi silerekte güncelleme yapılabilir. Sormak istediğim telefonun içinden güncelleme yapma imkanım varmı? Ben güncellemeye telefonda tıklıyım daha sonra en son sürüm güncellemeyi yapsın. güncellemeden sonra ben rehberi yüklemek istediklerimi yüklerim. telefon daha sıfır. hiç bir şey yüklemeden telefona en kolay şekilde güncelleme nasıl yapılabilir, daha sonra istediklerimi yüklerim
  • telefona sim kartı takıp bis tanımlanınca, hiçbirşey yapmadan güncellemeyi yapabilirsin telefon üzerinden. anasayfa menüden çıkacaktır.

işletim sistemini güncelledikten sonra blackberry appworld,blackberry protect için blackberry id oluşturmalısın.

daha sonra kullanmadığın native uygulamaları (facebook twitter msn yahoo gtalk) kaldırıp geri kalanları son sürüme getirmelisin. her seferinde sana telefonu yeniden başlatmak gerek diyecektir, hepsini güncelleyince başlatırsan daha iyi olacaktır.

en sonunda da telefona mail hesaplarını, whatsapp messenger vb uygulamaları kurarsan yeterli oalcaktır.

ayrıca şunu da belirtmeliyim ki li-ion pillerde şarjda bekletme v.s gerekmiyor, telefonu şarjdan istediğiniz zaman çekip istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

telefona sim kartı takıp bis tanımlanınca, hiçbirşey yapmadan güncellemeyi yapabilirsin telefon üzerinden. anasayfa menüden çıkacaktır.

işletim sistemini güncelledikten sonra blackberry appworld,blackberry protect için blackberry id oluşturmalısın.

daha sonra kullanmadığın native uygulamaları (facebook twitter msn yahoo gtalk) kaldırıp geri kalanları son sürüme getirmelisin. her seferinde sana telefonu yeniden başlatmak gerek diyecektir, hepsini güncelleyince başlatırsan daha iyi olacaktır.

en sonunda da telefona mail hesaplarını, whatsapp messenger vb uygulamaları kurarsan yeterli oalcaktır.

ayrıca şunu da belirtmeliyim ki li-ion pillerde şarjda bekletme v.s gerekmiyor, telefonu şarjdan istediğiniz zaman çekip istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz.

telefonu acikken yada kapaliykenmi ilk sarj yapilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

telefona sim kartı takıp bis tanımlanınca, hiçbirşey yapmadan güncellemeyi yapabilirsin telefon üzerinden. anasayfa menüden çıkacaktır.

telefonu acikken yada kapaliykenmi ilk sarj yapilmali.

ben açık takıyorum. blackberrylerin pilini çıkarmadıkca %100 kapanmıyor zaten bir fark olmayacaktır.

• guncelleme yapmadan oncemi bis alayim, guncellemeden sonrami. rehberi guncelleme yapmadan once nasil yedeklerim, guncellemeden sonra nasil geri yuklerim. sim kart takmadan guncelleme yapilabilirmi. eger mumkunse rehberi yedeklememe gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.